Windows 8.1 için AMD sürücüleri var mı?

OzCity

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hayırlı günler, işletimim sistemim Windows 8.1 Pro. Sürücüleri indirirken Windows 10 Radeon 530 veya R5 Graphics olarak indirdim, sürücülerini yüklemek istediğimde sürücü yükleyicisi hata veriyor. AMD'nin Windows 8.1 için sürücüleri yok mu?

Verdiği hata; hata 184 geçerli işletim sisteminiz desteklenmediğinden Radeon Software yükleme işleminize devam edemiyor.

İşletim sistemi yükseltmeli miyim? Yoksa başka bir problem mi var.

Not: AMD sitesinde win8 indirme seçeneği olmadığı için 10 indirdim :)

Son düzenleme:
Vardır kardeşim büyük ihtimalle hata başka bir yerden kaynaklanıyor. AMD'nin kendi sitesinden baktın mı?
Arkadaşlar, hayırlı günler, işletimim sistemim Windows 8.1 Pro. Sürücüleri indirirken Windows 10 Radeon 530 veya R5 Graphics olarak indirdim, sürücülerini yüklemek istediğimde sürücü yükleyicisi hata veriyor. AMD'nin Windows 8.1 için sürücüleri yok mu?

Verdiği hata; hata 184 geçerli işletim sisteminiz desteklenmediğinden Radeon Software yükleme işleminize devam edemiyor.

Windows 10'un sürücüsünü Windows 8.1'e kurmaya çalışırsan tabiki hata verir.

Vardır kardeşim büyük ihtimalle hata başka bir yerden kaynaklanıyor. AMD'nin kendi sitesinden baktın mı?

Windows 10'un sürücüsünü Windows 8.1'e kurmaya çalışırsan tabiki hata verir.
Şöyle ki sürücü indirme seçeneklerinde sadece Windows 10 ve 7 işletim sistemi için seçenekler vardı, o yüzden 10u kurdum.

Sen iyi misin sence yüklenebilir mi 8.1 pro' ya 10? 😲

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı