Windows 8.1 için baskı yapılmasının sebebi nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

b0mbastik

Hectopat
Bu forumdaki yöneticilerin Microsoft firmasının yaptığı baskıdan daha çok windows 8.1 için baskı yapmasının sebebi nedir?
Sanki forumdaki yöneticilerin her mesajı bir reklammış gibi geliyor bana. Videolardaki markaların özenle dizilmesi çok dikkatimi çekiyor. Reklam yapmanıza en ufak bir tepkim yok bu hakkınız ama bunları sanki reklam yapmıyormuşçasına dile getirmeniz -eğer doğruysa bu dediklerim- iğrenç bir durum.
Konu hakkında bilgisi olmayanların yöneticiler tarafından aşağılandığını ilk defa bu forumda gördüm.
Son olarak internet gibi gayriresmi bir ortamda bu kadar imla kurallarına dikkat etmeniz çok saçma. İlerde dilekçeyle hesap alımı, konu açma ve mesaj gönderme gibi işlemleri yapmanızdan korkuyorum.

HERKES SİZLER GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL!

Forumun sağ üst köşesinde bir buton var ve adı "Çıkış".

Sanırım insanlara XP önerseydik daha çok sevilen bir yayın olacaktık. Ya da ne bileyim Çin malı telefonları "kral" diye baş tacı yapsaydık...

Düşünce yapından anlaşılıyor her şey. Reklam, bir firma adına yapılır ve biz aynı firmadan bahsediyoruz. Aynı firmanın yeni ürününü kullandırmaya çalışıyoruz.

Biz sıradan üyeler rahat; cümleye büyük harfle başla, nokta-virgül koy, de-da ayır tamam. Asıl yöneticilerin işi zor; kimlik fotokopisi, ikametgah, imzalı 10.000TL.'lık senet, savcılıktan temiz kağıdı...

Technopat, seviyeli ve Türkçe imla kurallarına uyanlar için vardır. İstemeyenler Recep Baltaş'ın önerisine uyabilir.

Üç service pack çıkmış XP için hala açıkları kapanmamış, Microsof desteği kestiginde daha da açık olacak sen XP kullanmaya devam et.

Neden benim zoruma gitmiyor bunlar diye düşünmüyorum değil. Kurallara uyan üyelermi sorunlu yani ?
Her kasadan bir çürük elma çıkar derler..

Bu forumdaki yöneticilerin Microsoft firmasının yaptığı baskıdan daha çok windows 8.1 için baskı yapmasının sebebi nedir?
Sanki forumdaki yöneticilerin her mesajı bir reklammış gibi geliyor bana. Videolardaki markaların özenle dizilmesi çok dikkatimi çekiyor. Reklam yapmanıza en ufak bir tepkim yok bu hakkınız ama bunları sanki reklam yapmıyormuşçasına dile getirmeniz -eğer doğruysa bu dediklerim- iğrenç bir durum.
Konu hakkında bilgisi olmayanların yöneticiler tarafından aşağılandığını ilk defa bu forumda gördüm.
Son olarak internet gibi gayriresmi bir ortamda bu kadar imla kurallarına dikkat etmeniz çok saçma. İlerde dilekçeyle hesap alımı, konu açma ve mesaj gönderme gibi işlemleri yapmanızdan korkuyorum.

Reklam yapılacak bir durum olsa sağda solda o her yerde kötülenen ürünleri reklamları olur. Forum düzenine önem vermeyen biri olsaydık Türkçemize bu kadar önem vermezdik. Kolaydan para kazanmak isteyen bir forum olsak sitenin her yerini reklamla doldururduk. Sadece üye toplamak isteyen biri olsa en iyisi XP derdik, etiket değiştirip satılan ürünleri överdik vs. Kendim ve yöneticiler adına diyebilirim ki, biz sadece objektif ve güncel bakıyoruz. Türkçe kurallarına uymak da her bireyin görevi olduğu gibi 12 yıl boyunca zorunlu olarak okullarda verilmektedir.

Bu forumdaki yöneticiler sizin için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyor. Sizin bilgisayarınızın kötü olması için uğraşmıyorlar emin ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı