Windows 8.1 için Chrome desteği ne kadar sürer?

GokhanYigitGya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Google Chrome Windows 8.1 için desteği ne zaman keser?
Windows 7 gibi uzun bir süre destek mi alır yoksa Windows Vista'nın desteğinin Windows XP ile aynı anda bittiği gibi Windows 7 ile aynı anda mı Windows 8.1'in desteği kesilir?
Tahminlerinizi yazın.
Malum ben de 1GB RAM'li eski bilgisayarımda kullanıyorum Windows 8.1'i. O yüzden Chrome desteği önemli 😀😀😀

Windows 7 gibi uzun bir süre destek mi alır yoksa Windows Vista'nın desteğinin Windows XP ile aynı anda bittiği gibi Windows 7 ile aynı anda mı Windows 8.1'in desteği kesilir?
Tahminlerinizi yazın.
Malum ben de 1GB RAM'li eski bilgisayarımda kullanıyorum Windows 8.1'i. O yüzden Chrome desteği önemli 😀😀😀
Şu dönemde 1 GB RAM ile hiçbir şey yapamassın. Acilen bilgisayar topla ya da telefon kullan.
Soruna gelecek olursak destek kesildiği zaman tarayıcılarda yavaş yavaş destek kesmeye başlar.

Google kağıt üstünde "desteği kestik" diyip açılmasını engeller ama yok öyle bir dünya :D
Ahiretten kalma Vista'ya "Extended Kernel" yapıp 7+ uygulamalarını açtıran insanlar varken tarayıcılar Windows 7 ve 8.1'de asla güncellemesiz kalmaz, bulurlar bir yolunu her türlü açtırırlar :)

Tahminlerinizi yazın.

Chrome desteği Max 2024 olabilir @GokhanYigitGya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı