ponçikpc Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Merhaba Windows 8.1 kullanıcısıyım bilgisayarıma virüs bulaştığı için format attım ama şu an Chrome'nin eski sürümünü bulamıyorum, nereden bulabilirim?
Merhaba Windows 8.1 kullanıcısıyım bilgisayarıma virüs bulaştığı için format attım ama şu an Chrome'nin eski sürümünü bulamıyorum, nereden bulabilirim?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.029 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 26 Eylül 2024 #2 Chrome'nin kendi web sitesinden girince Windows 7 ve 8 olan halini otomatik olarak indirmekte. Artı 0 Eksi
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 756 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2024 #3 Google Chrome'un en son sürümünü kullanmanı öneriyorum, ancak yine de eski sürümü kullanmak istersen, aşağıdaki linkten erişebilirsin. Download older versions of Google Chrome for Windows, Linux and Mac Download older versions of Google Chrome for Windows, Linux and Mac. www.slimjet.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Google Chrome'un en son sürümünü kullanmanı öneriyorum, ancak yine de eski sürümü kullanmak istersen, aşağıdaki linkten erişebilirsin. Download older versions of Google Chrome for Windows, Linux and Mac Download older versions of Google Chrome for Windows, Linux and Mac. www.slimjet.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ponçikpc Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 Maomao dedi: Chrome'nin kendi web sitesinden girince Windows 7 ve 8 olan halini otomatik olarak indirmekte. Genişletmek için tıkla... Denedim ama Windows'u güncelleğin diyor. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Chrome'nin kendi web sitesinden girince Windows 7 ve 8 olan halini otomatik olarak indirmekte. Genişletmek için tıkla... Denedim ama Windows'u güncelleğin diyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.029 Makaleler 19 Çözümler 224 Yer Erzincan ❄️ 26 Eylül 2024 #5 Chrome'nin eski sürümlerinde artık bazı siteler açılamayabiliyor, onun yerine Firefox kullansanız olmaz mı? Artı 0 Eksi
Chrome'nin eski sürümlerinde artık bazı siteler açılamayabiliyor, onun yerine Firefox kullansanız olmaz mı?