V Vuenx Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Minecraft Microsoft sitesinde Windows 10 için var benim PC Windows 8 nereden alabilirim ama Online sunuculara girebilecek şekilde.
Minecraft Microsoft sitesinde Windows 10 için var benim PC Windows 8 nereden alabilirim ama Online sunuculara girebilecek şekilde.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 19 Ağustos 2021 #2 Vuenx dedi: Minecraft Microsoft sitesinde Windows 10 için var benim PC Windows 8 nereden alabilirim ama Online sunuculara girebilecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Windows 8 de Windows 10 Minecraft oynayamazsınız.
Vuenx dedi: Minecraft Microsoft sitesinde Windows 10 için var benim PC Windows 8 nereden alabilirim ama Online sunuculara girebilecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Windows 8 de Windows 10 Minecraft oynayamazsınız.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.640 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 @Vuenx yani sizde Minecraft bedrock var anladığım kadarıyla. Windows 8.1 altı Windows'lara Minecraft Bedrock Edition yükleyemezsin. Mecbur Java.
@Vuenx yani sizde Minecraft bedrock var anladığım kadarıyla. Windows 8.1 altı Windows'lara Minecraft Bedrock Edition yükleyemezsin. Mecbur Java.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #4 Minecraft java edition mu almak istiyorsunuz? Resmi site Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin. www.minecraft.net
Minecraft java edition mu almak istiyorsunuz? Resmi site Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin. www.minecraft.net
V Vuenx Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 İşte bu dünya server i varya üljrker falan kuruluyor ona girmek istiyorum.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 19 Ağustos 2021 #6 Vuenx dedi: İşte bu dünya server i varya üljrker falan kuruluyor ona girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öncellikle yazım kurallarına dikkat edin ve dediğinizi tane tane anlatın. Hiçbir şey anlamadim?
Vuenx dedi: İşte bu dünya server i varya üljrker falan kuruluyor ona girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öncellikle yazım kurallarına dikkat edin ve dediğinizi tane tane anlatın. Hiçbir şey anlamadim?
V Vuenx Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #7 Pardon benim hatam YouTube'da Adal'ın videoları var bursa devleti falan o sunucuya girmek için hangisi lazım.
Pardon benim hatam YouTube'da Adal'ın videoları var bursa devleti falan o sunucuya girmek için hangisi lazım.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 19 Ağustos 2021 #8 Vuenx dedi: Pardon benim hatam YouTube'da Adal'ın videoları var bursa devleti falan o sunucuya girmek için hangisi lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz Java Edition ve Premium'unuzun olması gerekiyor.
Vuenx dedi: Pardon benim hatam YouTube'da Adal'ın videoları var bursa devleti falan o sunucuya girmek için hangisi lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz Java Edition ve Premium'unuzun olması gerekiyor.
V Vuenx Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #9 Hmm ona nereden bakabilirim?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 19 Ağustos 2021 #10 Vuenx dedi: Hmm ona nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Orijinal Premium 23€ dur. Diğer ucuza alınan Premium'lar 1 veya 2 haftaya çalınıyor.
Vuenx dedi: Hmm ona nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Orijinal Premium 23€ dur. Diğer ucuza alınan Premium'lar 1 veya 2 haftaya çalınıyor.