6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 9 Şubat 2024 #1 Konuyu başlıkta belirttim, Windows XP gibi Steam sürümleri oluyor mu onu merak ettim.
zorakioyun Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 ti 32gb ram 7600x 2k monitör 2tb depolama Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Hayır desteği kalktı Steam kullanmak istiyorsan en son sürümü kullanmak zorundasın.
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 9 Şubat 2024 #3 zorakioyun dedi: Hayır desteği kalktı Steam kullanmak istiyorsan en son sürümü kullanmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yapmayacağım o yüzden soruyorum eski sürümü var mı diye.
zorakioyun dedi: Hayır desteği kalktı Steam kullanmak istiyorsan en son sürümü kullanmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yapmayacağım o yüzden soruyorum eski sürümü var mı diye.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #4 Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
dike027 Decapat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #5 Windows 8 desteği kalktı dostun 10 geçmen daha iyi olur
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 9 Şubat 2024 #6 emirtanrıverdi dedi: Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Güncel oyun oynama derdinde değilim aslında bir tane race07 benzeri oyun var ücretsiz onu oynamak istiyorum sadece.
emirtanrıverdi dedi: Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Güncel oyun oynama derdinde değilim aslında bir tane race07 benzeri oyun var ücretsiz onu oynamak istiyorum sadece.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #7 Yapacak bir şey yok oynamak istiyorsan geçmek zorundasın 1 sene sonra Windows 10'da gidiyor gerçi eski sistemler tarih olacak.
Yapacak bir şey yok oynamak istiyorsan geçmek zorundasın 1 sene sonra Windows 10'da gidiyor gerçi eski sistemler tarih olacak.
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 9 Şubat 2024 #8 Format at knk dedi: Yapacak bir şey yok oynamak istiyorsan geçmek zorundasın 1 sene sonra Windows 10'da gidiyor gerçi eski sistemler tarih olacak. Genişletmek için tıkla... Windows 10'u Windows 7'yi anımsattığı için sevmiyorum. emirtanrıverdi dedi: Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Şu oyunu oynamak için eski sürüm Steam istedim.
Format at knk dedi: Yapacak bir şey yok oynamak istiyorsan geçmek zorundasın 1 sene sonra Windows 10'da gidiyor gerçi eski sistemler tarih olacak. Genişletmek için tıkla... Windows 10'u Windows 7'yi anımsattığı için sevmiyorum. emirtanrıverdi dedi: Evet var, ama azıcık kafa çalışıyorsa Steam Online bir servis. Kendini otomatik olarak güncelliyor, Windows 10'a geçmen şart. Al bu da uyumlu son sürüm: Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Genişletmek için tıkla... Şu oyunu oynamak için eski sürüm Steam istedim.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #9 İndiriyorsun sanırım fdm ile. Muhtemelen otomatik olarak güncelleyecek kendini dediğim gibi.
6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 9 Şubat 2024 #10 emirtanrıverdi dedi: İndiriyorsun sanırım fdm ile. Muhtemelen otomatik olarak güncelleyecek kendini dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse geçmiş olsun. @emirtanrıverdi Güncellenmedi güzel çalışıyor. Son düzenleme: 9 Şubat 2024
emirtanrıverdi dedi: İndiriyorsun sanırım fdm ile. Muhtemelen otomatik olarak güncelleyecek kendini dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse geçmiş olsun. @emirtanrıverdi Güncellenmedi güzel çalışıyor.