M MuffinGrad Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 11 Mayıs 2020 #1 Android'de applock vb var ama PC için lazım. Skype vs şifrelemek için öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 11 Mayıs 2020 #2 Böyle bir program var mı bilmiyorum ama herkesin kendisine ait kullanıcı hesabı olursa böyle bir şeye gerek kalmaz.
Böyle bir program var mı bilmiyorum ama herkesin kendisine ait kullanıcı hesabı olursa böyle bir şeye gerek kalmaz.
M MuffinGrad Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 11 Mayıs 2020 #3 xearhtain dedi: Böyle bir program var mı bilmiyorum ama herkesin kendisine ait kullanıcı hesabı olursa böyle bir şeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, evde herkes bilgisayar konusun'da bilinçli olamıyor..
xearhtain dedi: Böyle bir program var mı bilmiyorum ama herkesin kendisine ait kullanıcı hesabı olursa böyle bir şeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef, evde herkes bilgisayar konusun'da bilinçli olamıyor..
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Mayıs 2020 #4 Wise Folder Hider - No.1 Freeware to Hide, Encrypt, and Lock Files (Folders) Wise Folder Hider is the best freeware to hide or lock folders and files. Protect your private data or important files from prying eyes with double password protection. www.wisecleaner.com
Wise Folder Hider - No.1 Freeware to Hide, Encrypt, and Lock Files (Folders) Wise Folder Hider is the best freeware to hide or lock folders and files. Protect your private data or important files from prying eyes with double password protection. www.wisecleaner.com