Windows 8.1 için virüs programı önerisi

600583

Centipat
Ücretsiz ama ömür boyu kullanabilecek virüs programı gerek çünkü 10 Ocak'ta desteğim bitecek.

Kaspersky Security Cloud Free.

Kaspersky ücretsiz sürümünü kullanıyorum tavsiye ederim.

Kaspersky, BitDefender, Norton anti malware içinse Malwarebytes.

Kaspersky, Avast, BitDefender
Aralarında en iyisi Kaspersky.

360 Total Security.

Ben kullanıyorum hiç iyi değil RAM'in boşta %15'ini kullanıyor tek başına ve hiç doğru yanıt vermiyor bilgisayarıma bir ara virüs bulaştırmıştım tarama yapınca hiçbir şey bulmadı virüsle alakalı kendim bilgisayarın antivirüslüğünü yapmak zorunda kaldım virüsü kendim bulup kaldırdım ama başka ücretsiz antivirüs bulamadığım için mecburen kullanıyorum. Kaspersky, AVG, McAfee'e vb. kullanılabilir.

Avast'da iyi bir antivirüstür.

Aynen 360 total security'i bende kullanıyorum ve virüs bulup kaldırma konusunda pek iyi olmasada koruması çok iyi; en ufak bir değişikte uyarıyor. (hatta bazen bıktırıyor. Adamlar bir daha sorma tuşu koymuş ) Ama 360 virüs konusunda iyi olmadığı için Malwarebytes bulunduruyorum. Koruma için 360, virüsler içinde Malwarebytes.

Son düzenleme:
Kaspersky kullanıyorum. MalwareBytes de anti-malware olarak iyi. ESET ve ya Kaspersky indirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…