Windows 8.1 İkonlar Çok Geç Geliyor

NormalHuman

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Web & Game Developer
Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlarda bir öge aramak istediğim zaman ikonlar, dosyalar, program ve klasör özellikler bölümü veya herhangi bir şey çok geç açılıyor ve oyun oynarken ya da internette gezinirken birden explorer.exe takılıyor. Mouse yavaşlıyor. Çözüm olarak explorer.exe'yi görev yöneticisinden kapatıp tekrardan açıyorum.

4 GB RAM'im var.
1 GB ekran kartım var.

Bu şekilde. Acil yardımlarınızı bekliyorum. :)
Format atamam. Gerekli çok dosyam var. 500 GB Harddisk var. 400'ünü kullanıyorum ve hepsi de gerekli.

g5njnR.png

32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz ?

Bu arada şimdi farkettim, daha sistemin masaüstünde xenos injector diye bir klasör var. Nedir bu diye araştırınca da, online oyunlarda kullanılan hack tool'larından birisi çıkıyor :) Sen önce sistemini bir taratsana, kuzenimin bilgisayarında 60.000'lerde virüs bulduktan sonra antivirüs çöktü, mavi ekran geldi :D Çoğu windows kullanıcısının bilgisayarı böyle. O kadar virüs arka planda çalışırken tabi kasar makine. Bulduğunu indirmişin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı