Windows 8.1 ile anılarınız oldu mu?

poyrazkaradere

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı. Windows 8.1 ile anılarınız oldu mu?

Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı. Windows 8.1 ile anılarınız oldu mu?
10 yaşında 1 GB sistemde hafif kasmalarla GTA SA oynamaya çalışıyordum. Oyun indir butonlarını gerçek sanıp önüme gelene tıklamıştım. İnanıyorum ki korona benim bilgisayarımda tomurcuklanıp gerçek hayata geçti. Rahat bi 100 tane virüs vardı, hatta entere bastığımda Chrome açılıp +18 görseller ve tanışma siteleri açılıyordu. Bilgisayarın sonu ne mi oldu? Gidip Windows klasörü alan kaplıyor diyip internet yardımıyla silmeye kalktım ve daha açamadım.

Değişik bir Windows sürü müydü bence masaüstü bilgisayarlara başlat menüsü olan bir sürüm çıkarabilirlerdi laptop ve tabletler başlangıç ekranlı sürümü kullanabilirlerdi.

Windows 8.1 işletim sisteminden daha fazlasıdır. Ezberci bilgisayar kullanıcılarını bir gecede cahil bırakmış, şimdiye dek görülmemiş bir sistem getirmiştir. Bu sistem windows 11'den sonra Windows 12 diye gelse insanlar WOW, bu ne??,amanın diyecekken yanlış dönemde çıktığı için hezimete uğramış, performans delisi bir sistem.

Windows 8.1 bu senelerde çıksaydı daha fazla kişi kullanırdı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…