alf Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 245 25 Haziran 2014 #1 Windows 8.1 ile kullanılması gereken programlar nelerdir? Tavsiyeleriniz, siz hangi programları kullanıyorsunuz?
Windows 8.1 ile kullanılması gereken programlar nelerdir? Tavsiyeleriniz, siz hangi programları kullanıyorsunuz?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2014 #2 Formattan sonra öncelikle donanım üreticisinin sitesinden en güncel driver'lar kurulmalıdır. Ben bu programları kuruyorum; Direcxt Java Flash Player Vcredist 2008'den 2012' ye kadar kurun. Antivirüs kaspersky yada eset tercihim. Aida64 CCleaner Chrome yada firefox Gpu-z Cpu-z Daemon Tools HDTune Gom Player HashTab HotspotShield İnternet Download Menager KliteCodecMegaPack Revo Uninstaller Fraps TeraCopy uTorrent Winamp yada Aimp Winrar Auslogics Disk Defrag Adobe Reader İmgBurn
Formattan sonra öncelikle donanım üreticisinin sitesinden en güncel driver'lar kurulmalıdır. Ben bu programları kuruyorum; Direcxt Java Flash Player Vcredist 2008'den 2012' ye kadar kurun. Antivirüs kaspersky yada eset tercihim. Aida64 CCleaner Chrome yada firefox Gpu-z Cpu-z Daemon Tools HDTune Gom Player HashTab HotspotShield İnternet Download Menager KliteCodecMegaPack Revo Uninstaller Fraps TeraCopy uTorrent Winamp yada Aimp Winrar Auslogics Disk Defrag Adobe Reader İmgBurn