Windows 8.1 İlk açılışta arkadaki usb çıkışlarını görmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

turker89

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, yaşadığım problemi size tam olarak anlatayım çünkü anlam veremedim.
2 gün önce bilgisayarıma format attım windows 7 kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu, şimdi SSD aldım Windows 8.1 kurulumu yaptım o sıradada bir problem yoktu driverlar'ı kendisi kurdu aygıt yönetcisinden kontrol ettim (bu sıra mouse veya klavye problemim yok) ertesi gün bilgisayarı açtığımda mouse ve klavye görülmüyordu (logitech g103 ve g500 kullanıyorum ) klavyeyi ön tarafa taktım hiçbir sıkıntı olmadan çalıştı, yeniden başlattım bu sefer arkdakilerde çalıştı aygıt yöneticisine baktım hiçbir sorun gözükmüyor güncellemesinide yaptım zaten güncel gözüküyor, tekrar kapatıp açtığımdada çalışıyor ama ertesi gün yani 8-9 saat sonra açtığımda gene aynı problemle karşılaşıyorum.
Sorun tam anlamıyla böyle arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.

Bios'unuz güncel mi? Arka usb'ler çalışmadığı zaman aygıt yöneticisinden bakabilir misiniz? Herhangi bir ünlem vs. var mı diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech sürücüleri ve yazılımlarını kaldırın. Chipset sürücünü güncelleyip bıos default yapın.
Kasa içinde usb pinlerine doğru kabloyu taktığındna emin olun. Hala sorun olursa usb bellek gibi bir aygıt takın arka panele. Eğer görürse farklı bir mouse veya klavye deneyin. Sorun düzelecektir ancak daha kısa çözüm için Windows 8.1.1 kurabilirsiniz.

Driver kurulumunu yaptım bios'u güncelledim ayarlarını default yaptım ama sonuç gene aynı hiç çalışmasa mekanik bir sorun var diyecem ama öndeki usb'ye klavyeyi takıp yeniden başlatıyorum arkadaki usb çıkışlarını o zaman görüyor :ıslık:

Arkadaşlar sorun çözüldü bios ve sürücüleri güncelledim vs ama sonuç alamadım, bilgisayarı kapatırken güç kaynağını da kapatıyordum. Bugün kapatmadım ve hiçbir sorun olmadan açıldı, galiba yeni aldığım klavye g103 güç bağlantısını kesince sorun yaratıyor.
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı