Windows 8.1 İndirme Link'i Çalışmıyor

Benim hesabımda ki linkte aynı şekilde. Yandex engellemiş. Bende son çıkan update 1 msdn sürümünü arşivleyip upload ettim. 80kb/s upload hızı ile çok uzun sürdü ama başardım :) Paylaşmak isterim ama hem yasak hemde mesaj atamıyorum. Arama motorundan aratıp bulabilir ve SHA-1 - MD5 kontrolü ile sağlamasını yapabilirsin.

Benim hesabımda ki linkte aynı şekilde. Yandex engellemiş. Bende son çıkan update 1 msdn sürümünü arşivleyip upload ettim. 80kb/s upload hızı ile çok uzun sürdü ama başardım :) Paylaşmak isterim ama hem yasak hemde mesaj atamıyorum. Arama motorundan aratıp bulabilir ve SHA-1 - MD5 kontrolü ile sağlamasını yapabilirsin.
Biraz daha açabilir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arama yap diyorum işte internette bir sürü paylaşım var. İndirdikten sonra hash kontrolü yap ki işletim sisteminin sağlam olduğunu anla. Bu konuyla ilgili bilgi verdiğin bağlantıda var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı