Sorum başlıkta. Windows 8.1 Industry Pro için Win10 ücretsiz olacak mı?
En başta rezerve ikonu gelmemişti daha sonra sitedeki bir konuyla hallettim fakat bildirim geldiğinde yükseltemeyecek miyiz? Daha dün format attım tekrar Windows 8.1 Pro döneyim mi sizce?
Vereceklerini düşünüyorum. Gelmesi çok fazla sürmez. Bazı konularda okumuştum. Herkes vereceklerini düşünüyor. Bildiğim kadarı ile kesin bir açıklama yok.
Vereceklerini düşünüyorum. Gelmesi çok fazla sürmez. Bazı konularda okumuştum. Herkes vereceklerini düşünüyor. Bildiğim kadarı ile kesin bir açıklama yok.
Peki merak ettiğim bir şey daha var eğer vermezlerse Windows 10 çıktıktan sonra tekrar 8.1 format atarsam yine rezerve ikonu gelecek mi yani çıktıktan sonra ücretsiz edinebilir miyiz?
Bir kere yükseltme yaptıktan sonra Windows 8.1 anahtarınız ile Windows 10 etkinleştirebilirsiniz. Geri Win8 e dönersenizde Win10 iso ile temiz kurulum yaparsınız.
Bir kere yükseltme yaptıktan sonra Windows 8.1 anahtarınız ile Windows 10 etkinleştirebilirsiniz. Geri Win8 e dönersenizde Win10 iso ile temiz kurulum yaparsınız.