ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 24 Temmuz 2015 #11 Alperen Kara dedi: Daha açık bir şekilde anlatamam. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim Windows 10 çıktıktan sonra 8.1 format atsam rezerve ikonu gelirmi yani yine yükseltebilirmiyim çıktıktan sonra.
Alperen Kara dedi: Daha açık bir şekilde anlatamam. Genişletmek için tıkla... Benim demek istediğim Windows 10 çıktıktan sonra 8.1 format atsam rezerve ikonu gelirmi yani yine yükseltebilirmiyim çıktıktan sonra.
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #12 ErenTeke dedi: Benim demek istediğim Windows 10 çıktıktan sonra 8.1 format atsam rezerve ikonu gelirmi yani yine yükseltebilirmiyim çıktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Ben de rezerve ikonunun gelmesine gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Windows 10 ISO su ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
ErenTeke dedi: Benim demek istediğim Windows 10 çıktıktan sonra 8.1 format atsam rezerve ikonu gelirmi yani yine yükseltebilirmiyim çıktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Ben de rezerve ikonunun gelmesine gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Windows 10 ISO su ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 24 Temmuz 2015 #13 Alperen Kara dedi: Ben de rezerve ikonunun gelmesine gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Windows 10 ISO su ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 iso dosyasini nerden bulacagiz?
Alperen Kara dedi: Ben de rezerve ikonunun gelmesine gerek olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Windows 10 ISO su ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 iso dosyasini nerden bulacagiz?
D deepdark0 Ziyaretçi 24 Temmuz 2015 #14 Buradan indirebilirsin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 24 Temmuz 2015 #15 Silinen üye dedi: Buradan indirebilirsin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu Technical Preview sürümü değil mi? Ayrıca Windows 8.1 Industry Pro keyi ile Windows 10 etkinleştirilebilirmiyim?
Silinen üye dedi: Buradan indirebilirsin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bu Technical Preview sürümü değil mi? Ayrıca Windows 8.1 Industry Pro keyi ile Windows 10 etkinleştirilebilirmiyim?