Windows 8.1 Industry Pro için Windows 10 ücretsiz olacak mı?

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kurulum yapanlar bilgisayar hakkında yerinde Windows etkinleştirildi yazıyor. Sizce Windows 8.1'e dönüp DreamSpark'a Windows 10 gelene beklemeli miyim ? Yoksa sahte Windows 10 mu kullanmalıyım? Yoksa Windows Embedded 8.1 kurup beklemeli miyim ? Windows Embedded 8.1 windows 10'a ücretsiz yükseltebileceksek ben geri geçeyim. Sizce ne yapmalıyım ? Kafam çok karıştı.

Embedded sürümlerine yükseltme hakkı verilmedi. Dreamspark Windows 10'u yayınlayana kadar 8.1'i kullanmak en doğru yol.

Bu arada Insider programındakiler, program sonlanmadığı için şuan ücretsiz kullanabiliyor.. Eğer o şekilde Windows 10 kullanıyorsan, onunla devam edebilirsin.

Bu yazı yazıyor sürekli burada.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan geçince birdaha geriye dönmek istemiyor. Windows 8.1 e geri dönmek zorundayım. İnşallah DreamSpark'a windows 10 gelir.

Ben Windows 10 Build 10240 sürümünü yükledim. Insider sayılıyor mu bu sürüm ?

Sonradan karar değiştirildi yalnız. Önizlemeyi kurarken kullandığınız microsoft hesabı şayet bir orjinal lisansa kayıtlı ise (7,8.1) ücretsiz oalcak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı