Windows 8.1 Industry Pro için Windows 10 ücretsiz olacak mı?

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kurulum yapanlar bilgisayar hakkında yerinde Windows etkinleştirildi yazıyor. Sizce Windows 8.1'e dönüp DreamSpark'a Windows 10 gelene beklemeli miyim ? Yoksa sahte Windows 10 mu kullanmalıyım? Yoksa Windows Embedded 8.1 kurup beklemeli miyim ? Windows Embedded 8.1 windows 10'a ücretsiz yükseltebileceksek ben geri geçeyim. Sizce ne yapmalıyım ? Kafam çok karıştı.

Embedded sürümlerine yükseltme hakkı verilmedi. Dreamspark Windows 10'u yayınlayana kadar 8.1'i kullanmak en doğru yol.

Bu arada Insider programındakiler, program sonlanmadığı için şuan ücretsiz kullanabiliyor.. Eğer o şekilde Windows 10 kullanıyorsan, onunla devam edebilirsin.

Bu yazı yazıyor sürekli burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Windows 8.1 geçiş yap. Rezerve et. Daha sonra Windows 10 geçiş yaparsın zaten az bir zaman kaldı.

İnsan geçince birdaha geriye dönmek istemiyor. Windows 8.1 e geri dönmek zorundayım. İnşallah DreamSpark'a windows 10 gelir.

Ben Windows 10 Build 10240 sürümünü yükledim. Insider sayılıyor mu bu sürüm ?

Sonradan karar değiştirildi yalnız. Önizlemeyi kurarken kullandığınız microsoft hesabı şayet bir orjinal lisansa kayıtlı ise (7,8.1) ücretsiz oalcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…