Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar kurmak istiyorum fakat sürekli key istiyor nasıl yapabilirim?https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-key-girmeden-kurulum.115065/ Bu konu da ki denilenleri yapacaktım fakat yer yok hatası alıyorum resimleri verdim. Veya ucuza alabileceğim bir yer var mı teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Arkadaşlar kurmak istiyorum fakat sürekli key istiyor nasıl yapabilirim?https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-key-girmeden-kurulum.115065/ Bu konu da ki denilenleri yapacaktım fakat yer yok hatası alıyorum resimleri verdim. Veya ucuza alabileceğim bir yer var mı teşekkür ederim.
C canother Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 20 11 Ağustos 2022 #2 DVD'ye yazdırdıysanız sonradan DVD'nin içindeki dosyalarla oynayamazsınız.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 11 Ağustos 2022 #3 Key sorduğunda bunu gir, "NMMPB-38DD4-R2823-62W8D-VXKJB" Bu sadece giriş keyidir. Yani kurduktan sonra geçerli değildir, deneme modunda olur.
Key sorduğunda bunu gir, "NMMPB-38DD4-R2823-62W8D-VXKJB" Bu sadece giriş keyidir. Yani kurduktan sonra geçerli değildir, deneme modunda olur.
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 canother dedi: DVD'ye yazdırdıysanız sonradan DVD'nin içindeki dosyalarla oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... flasha yazdırmadım flasha yazdırıp yaparsam flashı içi kurcalayıp yapsam olur mu
canother dedi: DVD'ye yazdırdıysanız sonradan DVD'nin içindeki dosyalarla oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... flasha yazdırmadım flasha yazdırıp yaparsam flashı içi kurcalayıp yapsam olur mu
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 11 Ağustos 2022 #5 Lixue3 dedi: Flash'a yazdırmadım, flasha yazdırıp yaparsam flashın içi kurcalayıp yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım, ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim.
Lixue3 dedi: Flash'a yazdırmadım, flasha yazdırıp yaparsam flashın içi kurcalayıp yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım, ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabilirim.
C canother Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 20 11 Ağustos 2022 #6 Lixue3 dedi: flasha yazdırmadım flasha yazdırıp yaparsam flashı içi kurcalayıp yapsam olur mu Genişletmek için tıkla... Linkini verdiğiniz yöntem işe yarıyor mu bilmiyorum ama USB belleğe yazdırırsanız en azından deneyebilirsiniz.
Lixue3 dedi: flasha yazdırmadım flasha yazdırıp yaparsam flashı içi kurcalayıp yapsam olur mu Genişletmek için tıkla... Linkini verdiğiniz yöntem işe yarıyor mu bilmiyorum ama USB belleğe yazdırırsanız en azından deneyebilirsiniz.
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #7 Glade dedi: Key sorduğunda bunu gir, "nmmpb-38DDR4-R2823-62W8D-vxkjb" bu sadece giriş keyidir. Yani kurduktan sonra geçerli değildir, deneme modunda olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı ancak RAM sorunu var nedense sebebi nerdir acaba teşekkür ederim.
Glade dedi: Key sorduğunda bunu gir, "nmmpb-38DDR4-R2823-62W8D-vxkjb" bu sadece giriş keyidir. Yani kurduktan sonra geçerli değildir, deneme modunda olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı ancak RAM sorunu var nedense sebebi nerdir acaba teşekkür ederim.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 12 Ağustos 2022 #8 Lixue3 dedi: Teşekkür ederim işe yaradı ancak RAM sorunu var nedense sebebi nerdir acaba teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1482777 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu + R basın, ardından gelen menüde W tuşuna basarak Windows Update'i bulun. Sağ tıklayıp "Durdur" basın. Yüklendikten sonra RAM sorununun çözülmesi lazım.
Lixue3 dedi: Teşekkür ederim işe yaradı ancak RAM sorunu var nedense sebebi nerdir acaba teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1482777 Genişletmek için tıkla... Windows tuşu + R basın, ardından gelen menüde W tuşuna basarak Windows Update'i bulun. Sağ tıklayıp "Durdur" basın. Yüklendikten sonra RAM sorununun çözülmesi lazım.