Windows 8.1 Industtry Pro'da işlemci kullanımı %100 oluyor

Arda Çakal

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB Kingston 1600MHz
SSD veya HDD modeli
500 GB Segeate HDD
Ekran kartı
Intel HD Graphics 400
Anakart
HP
İşlemci
İntel Celeron N3060 1.60GHz
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum var. Ben Windows 8.1 embedded industry Pro kullanıyorum, şöyle bir sorunum var;
Windows modules installer worker adlı bir servis veya program (ne olduğunu bilmiyorum) yüzünden işlemci kullanımı %90'ın altına hiçbir şekilde düşmüyor.
Bunun çözümü nedir bilen var mı? Veya neden olur, sebebi nedir? Daha önce başına gelmiş ve çözmüş biri varsa yazarsa sevinirim, işlemci elden gidiyor 😕

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    56,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    39,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum var. Ben Windows 8.1 embedded industry Pro kullanıyorum, şöyle bir sorunum var;
Windows modules installer worker adlı bir servis veya program (ne olduğunu bilmiyorum) yüzünden işlemci kullanımı %90'ın altına hiçbir şekilde düşmüyor.
Bunun çözümü nedir bilen var mı? Veya neden olur, sebebi nedir? Daha önce başına gelmiş ve çözmüş biri varsa yazarsa sevinirim, işlemci elden gidiyor 😕

Kanka virüs olmasından şüphelendim sağ tıklayıp dosya konumu açar mısın?

Celeron işlemcilerde alakasız bir işlemciye yük bindirme olayı oluyor. Güç seçeneklerinde yüksek performansa almayı deneyin ve Windows 8.1 Home SL sürümü aslında bu bilgisayar için yeterli olurdu. Niye ındustry yüklediniz anlamadım.

Güncelleme ya da bir paket kuruyor Windows yüksek ihtimalle. Yeni format attıysan ve güncellemeleri yaparken böyle oluyorsa normaldir.

Kanka hizmetler gir Windows Update'yi kapat sistem geri yükleme falan yap son zamanlarda güncelleme aldıysan güncellemeler cidden FPS düşürüyor

Celeron işlemcilerde alakasız bir işlemciye yük bindirme olayı oluyor. Güç seçeneklerinde yüksek performansa almayı deneyin ve Windows 8.1 Home SL sürümü aslında bu bilgisayar için yeterli olurdu. Niye ındustry yüklediniz anlamadım.
Windows 8.1 Embedded İndustry Pro en performanslı ve içinde gereksiz uygulamalar olmayan en sade sürüm olduğu için. Güç seçenekleri Yüksek Performans modunda
Güncelleme ya da bir paket kuruyor Windows yüksek ihtimalle. Yeni format attıysan ve güncellemeleri yaparken böyle oluyorsa normaldir.

Yeni format atmadım ve Windows Update'ye girince güncel gözüküyor, herhangi bir indirme yapmıyor.
Kanka virüs olmasından şüphelendim sağ tıklayıp dosya konumu açar mısın?
Dosya konumuna girince Windows Defender klasörüne giriyor. Yolu;
C:\Program Files\Windows Defender/MsMpEng
Kanka hizmetler gir Windows Update'yi kapat sistem geri yükleme falan yap son zamanlarda güncelleme aldıysan güncellemeler cidden FPS düşürüyor.

Sorunun Update'den olduğunu düşünmüyorum. Dosya konumunu açınca Windows Defender'e giriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı