kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #1 Merhaba, Windows 8.1'e nasıl yüklenir Intel UHD 620 (işlemcim Intel Core i5 7200U)
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 24 Şubat 2022 #2 kenanbirkan dedi: Merhaba, Windows 8.1'e nasıl yüklenir Intel UHD 620 (işlemcim Intel Core i5 7200U) Genişletmek için tıkla... Intel® Driver & Support Assistant bu programı indirin onun içinden kurulum sağlayın.
kenanbirkan dedi: Merhaba, Windows 8.1'e nasıl yüklenir Intel UHD 620 (işlemcim Intel Core i5 7200U) Genişletmek için tıkla... Intel® Driver & Support Assistant bu programı indirin onun içinden kurulum sağlayın.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 @Silinen üye sen biliyor musun kanka ?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 28 Şubat 2022 #4 kenanbirkan dedi: @Silinen üye sen biliyor musun kanka ? Genişletmek için tıkla... Hocam bence şunu bir indirip deneyin olursa haber edin. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.45] This download installs the Intel® Graphics Driver for 6th Gen on Windows 7* and Windows 8.1*/10* 64-bit. www.intel.com.tr 6.nesil işlemcilerde bunu öneriyor ve kullanıyordum(Eskiden). Şimdi de etkisi olacağını düşünüyorum.
kenanbirkan dedi: @Silinen üye sen biliyor musun kanka ? Genişletmek için tıkla... Hocam bence şunu bir indirip deneyin olursa haber edin. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.45] This download installs the Intel® Graphics Driver for 6th Gen on Windows 7* and Windows 8.1*/10* 64-bit. www.intel.com.tr 6.nesil işlemcilerde bunu öneriyor ve kullanıyordum(Eskiden). Şimdi de etkisi olacağını düşünüyorum.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Silinen üye dedi: Hocam bence şunu bir indirip deneyin olursa haber edin. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.45] This download installs the Intel® Graphics Driver for 6th Gen on Windows 7* and Windows 8.1*/10* 64-bit. www.intel.com.tr 6.nesil işlemcilerde bunu öneriyor ve kullanıyordum(eskiden). Şimdi de etkisi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 7. nesil olur mu?
Silinen üye dedi: Hocam bence şunu bir indirip deneyin olursa haber edin. Intel® Graphics Driver for Windows* [15.45] This download installs the Intel® Graphics Driver for 6th Gen on Windows 7* and Windows 8.1*/10* 64-bit. www.intel.com.tr 6.nesil işlemcilerde bunu öneriyor ve kullanıyordum(eskiden). Şimdi de etkisi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 7. nesil olur mu?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 28 Şubat 2022 #6 kenanbirkan dedi: 7. nesil olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Bence olur gibi. Sonuçta HD Graphics ailesinden.
kenanbirkan dedi: 7. nesil olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Bence olur gibi. Sonuçta HD Graphics ailesinden.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #7 Silinen üye dedi: Denemek lazım. Bence olur gibi. Sonuçta HD Graphics ailesinden. Genişletmek için tıkla... Olmadı kanka başka bir şey var mı yoksa 10 mu kuriyim.
Silinen üye dedi: Denemek lazım. Bence olur gibi. Sonuçta HD Graphics ailesinden. Genişletmek için tıkla... Olmadı kanka başka bir şey var mı yoksa 10 mu kuriyim.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 3 Mart 2022 #8 kenanbirkan dedi: Olmadı kanka başka bir şey var mı yoksa 10 mu kuriyim. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 10 kurun. Windows 8.1 için çakma sürücüler var ama hatası çok olur.
kenanbirkan dedi: Olmadı kanka başka bir şey var mı yoksa 10 mu kuriyim. Genişletmek için tıkla... Bence Windows 10 kurun. Windows 8.1 için çakma sürücüler var ama hatası çok olur.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #9 Silinen üye dedi: Bence Windows 10 kurun. Windows 8.1 için çakma sürücüler var ama hatası çok olur. Genişletmek için tıkla... Ben bir Windows 7 deneyeceğim oda olmazsa daha da bulaşmayacağım.
Silinen üye dedi: Bence Windows 10 kurun. Windows 8.1 için çakma sürücüler var ama hatası çok olur. Genişletmek için tıkla... Ben bir Windows 7 deneyeceğim oda olmazsa daha da bulaşmayacağım.
Malistaire Yoctopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mart 2022 #10 kenanbirkan dedi: Ben bir Windows 7 deneyeceğim oda olmazsa daha da bulaşmayacağım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 denediniz mi hocam? Ben de her konunuzun altına yazıyorum ama performans için bir sürüm arıyorum henüz format atmadım siz bayağı çoğu sürümü denemiş birine benziyorsunuz. Önerilerinize açığım benim de grafik kartım Intel HD 620 + NVIDIA
kenanbirkan dedi: Ben bir Windows 7 deneyeceğim oda olmazsa daha da bulaşmayacağım. Genişletmek için tıkla... Windows 7 denediniz mi hocam? Ben de her konunuzun altına yazıyorum ama performans için bir sürüm arıyorum henüz format atmadım siz bayağı çoğu sürümü denemiş birine benziyorsunuz. Önerilerinize açığım benim de grafik kartım Intel HD 620 + NVIDIA