Windows 8.1 Wi-fi sürücüsü güncelleme hatası
Windows 8.1 Wi-Fi'ya bağlanmıyor. sürücü güncelleyeceğim ancak olmuyor, hata veriyor. Ethernet kablom yok, laptop kullanıyorum.www.technopat.net
Windows 8.1 Wi-fi sürücüsü güncelleme hatası
Windows 8.1 Wi-Fi'ya bağlanmıyor. sürücü güncelleyeceğim ancak olmuyor, hata veriyor. Ethernet kablom yok, laptop kullanıyorum.www.technopat.net
Açmış olduğunuz konuları sonlandırmadan yeni konu açıyorsunuz.Windows 8.1 Wi-Fi'ler gözükmüyor
Windows 8.1 kurdum ancak Wi-Fi'ler gözükmüyor çözümü var mıdır?www.technopat.net
Ve artık şunu anlamanız lazım sürücüleri daha önceden yedeklemediyseniz offline olarak sürücü temini yapamazsınız.
Ya USB sürücü ile aktaracak ya da cihazı internet bağlantısı kazandırarak temin edeceksiniz.
Windows kurulum dosyaları her sürücüyü içinde barındıramaz ya cihazınızın resmi sayfasından indireceksiniz.
Tavsiye olarak akıllı telefonunuzu USB bağlantısı seçeneğini tavsiye ediyoruz cevap vermiyorsunuz.
Donanım kimliği paylaşın diyoruz. Boş mesaj paylaşıyorsunuz.
Normalde çifte konu yasak ama arkadaş yeni oldu için sanırım bir şey dememişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.