Çözüldü Windows 8.1 İnternet Üzerindeki Videolarda Donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31.0.165063 m sürümü ve altında Google Chrome güncel durumda yazıyor.

Java da yok diyorsun açıkçası aklıma başka bir fikir gelmiyor. Format attın sanırım zaten biçimlendirerek...

Tabii ki de, zaten sıfır SSD aldığım için temiz kurulum yaptım.

Format atma sebebim bu olduğu için bilgisayar açılır açılmaz ilk Chrome'u kurup direk video izlemeye çalıştım. Donma problemi vardı, driverlar yüklü olmadığı için sorun olabilir diye düşünerek tüm driverları güncel hâle getirdim ancak düzelme olmadı. Firefox'ta ve Internet Explorer'da HD video izlerken CPU kullanımı %50 - %60 civarındaydı. Ancak Google Chrome'da videoyu HD'e aldığım anda CPU kullanımı %85 ile %100 arasında oynuyor ve takılmalar oluyor.

Eklentinin faydası olmadı. Eski versiyonu da indirdim, mevcut Chrome'u silip eski versiyonu yükledim ancak yükleme sonrasında sürümüne baktığımda 31.0.1650.63 m yazıyor ve bir altında en güncel versiyon yazıyor. Tek farkı ingilizce versiyon oldu.

Bence formattan hemen sonra Chrome kurulmamalıydı. Ekran kartı sürücüleri , ses kartı sürücüleri ile kodekler kurulmalıydı. En azından bende böyle çözüldü.

O zaman tam silememişsin. Silinse idi sürüm yüklediğin sürüm olurdu APPDATA ve programfiles gibi yerlere bak dosyaları kalmıştır.

Tam silememe değil de, sanırım eski versiyon yüklenmiyor. Çünkü indirdiğim kurulumu çalıştırdığımda internetten indirmeye başladı Chrome'u. Silip tekrar internet bağlantısını keserek yüklemeye çalıştığımda da internet bağlantısı problemi verdi.

Sanırım çözüm bulunamayacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…