Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 12 Nisan 2020 #1 Az önce Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ve ağ bağdaştırıcısı dahil çoğu sürücü yok. Internete giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Az önce Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ve ağ bağdaştırıcısı dahil çoğu sürücü yok. Internete giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 13 Nisan 2020 #2 Acatay dedi: Az önce Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ve ağ bağdaştırıcısı dahil çoğu sürücü yok. Internete giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elinizde telefon var ise anakartınız lan Driver'i indirip . Şarj kablosunu takın Bilgisayar'a atın.
Acatay dedi: Az önce Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yaptım ve ağ bağdaştırıcısı dahil çoğu sürücü yok. Internete giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Elinizde telefon var ise anakartınız lan Driver'i indirip . Şarj kablosunu takın Bilgisayar'a atın.
Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 13 Nisan 2020 #3 166770 dedi: Elinizde telefon var ise anakartınız lan Driver'i indirip USB'ye atıp kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum, anakartımı bilmiyorum.
166770 dedi: Elinizde telefon var ise anakartınız lan Driver'i indirip USB'ye atıp kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum, anakartımı bilmiyorum.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Nisan 2020 #4 Acatay dedi: Laptop kullanıyorum, anakartımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman marka ve modele göre sürücü indireceksin. Kablolu olarak bağlanmayı dene.
Acatay dedi: Laptop kullanıyorum, anakartımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman marka ve modele göre sürücü indireceksin. Kablolu olarak bağlanmayı dene.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #5 Laptop modelini Google'de aratarak gereken Driver'lara ulaşabilirsiniz.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 13 Nisan 2020 #6 Telefonunuz Android ise USB Tethering yaparak bilgisayarınızı internete bağlayıp Denetim Masası'ndan güncelleme yapabilirsiniz.
Telefonunuz Android ise USB Tethering yaparak bilgisayarınızı internete bağlayıp Denetim Masası'ndan güncelleme yapabilirsiniz.
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 13 Nisan 2020 #7 Telefondan sürücü adresini bulmak zor oluyorsa cihazınızın modelini belirtin, biz indirme linkini buraya ekleyelim.
Telefondan sürücü adresini bulmak zor oluyorsa cihazınızın modelini belirtin, biz indirme linkini buraya ekleyelim.
Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 13 Nisan 2020 #8 bytesbix dedi: Telefondan sürücü adresini bulmak zor oluyorsa cihazınızın modelini belirtin, biz indirme linkini buraya ekleyelim. Genişletmek için tıkla... Vestel V Note 1341 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
bytesbix dedi: Telefondan sürücü adresini bulmak zor oluyorsa cihazınızın modelini belirtin, biz indirme linkini buraya ekleyelim. Genişletmek için tıkla... Vestel V Note 1341 Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #9 VESTEL V Note 1341 drivers - Scan Result ANONYMOUS - buyrun. Buda direk wireless driver linki: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 driver free download for windows - VESTEL - V Note 1341
VESTEL V Note 1341 drivers - Scan Result ANONYMOUS - buyrun. Buda direk wireless driver linki: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 driver free download for windows - VESTEL - V Note 1341
Acatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 201 13 Nisan 2020 #10 kharis dedi: VESTEL V Note 1341 drivers - Scan Result ANONYMOUS - buyrun. Buda direk wireless driver linki: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 driver free download for windows - VESTEL - V Note 1341 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım, bana sadece ağ driverinın indirme bağlantısını atabilir misiniz acaba?
kharis dedi: VESTEL V Note 1341 drivers - Scan Result ANONYMOUS - buyrun. Buda direk wireless driver linki: Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165 driver free download for windows - VESTEL - V Note 1341 Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım, bana sadece ağ driverinın indirme bağlantısını atabilir misiniz acaba?