B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 13 Nisan 2020 #11 64 bit için; Lisans sözleşmesini kabul edip indirin.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #12 Acatay dedi: Hocam ben bulamadım, bana sadece ağ driverinın indirme bağlantısını atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Altta attığım link sadece Wi-Fi driverine ait.
Acatay dedi: Hocam ben bulamadım, bana sadece ağ driverinın indirme bağlantısını atabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Altta attığım link sadece Wi-Fi driverine ait.
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 13 Nisan 2020 #13 kharis dedi: Altta attığım link sadece Wi-Fi driverine ait. Genişletmek için tıkla... Wifi'den bağlandıktan sonra gerisini bir şekilde yükler artık.
kharis dedi: Altta attığım link sadece Wi-Fi driverine ait. Genişletmek için tıkla... Wifi'den bağlandıktan sonra gerisini bir şekilde yükler artık.