Windows 8.1 işlemci sıcaklığı sorunu

• Konuyu başlatan zoor72
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.115
Z

zoor72

Ziyaretçi
Windows 8.1'i yükledikten bir süre sonra , bilgisayarımın fanından ses gelmeye başladı. Görev yöneticisini açtığımda ilk 3 saniye işlemci sıcaklığı %43'ü gösteriyordu. Sonra düzelse bile ara ara girdiğim zaman işlemci sıcaklığı yine 43 oluyor. Hiçbir şey yapmadan böyle işlemciyi kullanmaya devam ederse Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum. Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alt köşede işlem merkezinde saat işareti var mı? Varsa otomatik bakım yüzünden sistem yüke biner.

43 derece sıcak bir değer değil. Windows 8.1 tam tersine Aero barındırmadığından sisteme daha az yük bindirir. 8.1'e ısınamadım, o yüzden bir bahane üretmem gerekti diyorsanız sizi tutan yok, 4 yıl geriye gidebilirsiniz tekrar.

Sorunu çözmek istiyorum derseniz de Görev Yöneticisi mevcut, gelmiş gelmiş en kapsamlı Görev Yöneticisi. Oradan kontrol edebilirsiniz sistem kaynaklarını kullanan programları.

Windows 8'e ısınamadım , bir bahane uydurayımda Windows 7'ye geçeyim diye bir şey söz konusu değil. Sonuçta kimseye bir şey ispatlamam veya bahane uydurmama gerek yok. İstersem geçerdim ancak ben burada çözüm arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı