Windows 8.1 İşletim Sistemi ile İlgili Görüşler

CanAygun

Hectopat
İyi ki bu foruma gelmişim, iyi ki Recep abiyi tanımışım. 8.1'i Onun sayesinde öğrendim ve iyi ki de öğrenmişim. 8.1 Kullanmak;
Güzel, eğlenceli, performanslı, stabil şahane bir işletim sistemi.
Recep abi iyi ki varsın. Sen olmasaydın biz 7'de akıl almayacak sorunlar ile uğraşıyor olurduk.
7'ye dönecektim (Özlediğim için) Dönmedim, Gerek duymadım.

Recep Baltaş olmasaydı ben şu an 7'de ''Açılış Hızlandırma'' Yollarını arıyor olurdum.

Sana çok teşekkür ederim Recep abi.

Technopat iyi ki var! :)

Her zaman güncel olmak iyidir ve açıkçası Win XP ve Win 7 kullanmış biri olarak söylüyeyim Win 8 veya 8.1' in hiç eskiyi özletecek bir farklılık veya kötülük görmedim ben gayet güzel kolay ve alışılagelmiş bir kullanımı var benim fikrimce.

Windows güzel bir işletim sistemi 8.1 kullanıyorum şu anda güzel. Fakat windowsta yapılan bu değişiklikler hangi araştırmalar sonucunda ortaya çıkıyor merak ediyorum.
Körü körüne windowsun her yeni çıkan sürümünüde sadece güncel diye savunmak bana anlamsız geliyor. Son kullanıcı gerçekten ne istiyor bunun daha çok araştırılması gerek.
Mesela ben son kullanıcı olarak para vererek aldığım bir ürünün neye göre yapılandırıldığını neden bu şekilde yenilikler getirildiğini daha detaylı bilmek istiyorum. Mesela neden metro arayüzü, bunun başka alternatifi olamazmıydı mesela ?
Madem microsoft çıkarmak istediği ürünün satışlarının iyi gitmesini istiyor son kullanıcı yani bizler microsoft'a uyum sağlıcağımıza microsoftun bize uyum sağlaması lazım.
Örneğin nasıl bir işletim sistemi istersiniz şeklinde gizli araştırma yapılabilir şirket ismi verilmeden.
Windows 8.1 e kötü demiyorum güzel fakat dahada güzel olabilirdi bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı