Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Resimde de gördüğünüz gibi Windows 8.1'i 2-3 defa kurdum. Her kurduğumda bu hatayı veriyor. İşletim sistemini seç diyor ama herhangi bir buton vs. yok. Nasıl çözülür bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Resimde de gördüğünüz gibi Windows 8.1'i 2-3 defa kurdum. Her kurduğumda bu hatayı veriyor. İşletim sistemini seç diyor ama herhangi bir buton vs. yok. Nasıl çözülür bilen var mı?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #2 Diski silip, temiz kurulum yaptınız mı? Güncel ve resmi ISO mu?
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #3 Prime777 dedi: Diski silip, temiz kurulum yaptınız mı? Güncel ve resmi ISO mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim.
Prime777 dedi: Diski silip, temiz kurulum yaptınız mı? Güncel ve resmi ISO mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim.
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #4 Sefaagook dedi: Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın crackli mi indirdin? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Sefaagook dedi: Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın crackli mi indirdin?
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #5 Bilgisayarım biraz eski de hocam 8.1 önerdiler. Windows 7 desteği kalktığı için kuruyorum.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 4 Mayıs 2022 #6 İşlemciniz nedir? Eğer Windows 8.1 desteklemeyen bir işlemciyse bu sebepten dolayı sorun çıkartabilir.
İşlemciniz nedir? Eğer Windows 8.1 desteklemeyen bir işlemciyse bu sebepten dolayı sorun çıkartabilir.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #7 Sefaagook dedi: Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Dual boot falan değil, değil mi?
Sefaagook dedi: Evet hocam biçimlendirip kurdum. Resmi ISO ayrıca Microsoft'un sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Dual boot falan değil, değil mi?
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #8 Sefaagook dedi: Bilgisayarım biraz eski de hocam 8.1 önerdiler. Windows 7 desteği kalktığı için kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Microsoft'un sitesinden indirmediysen olmaz.
Sefaagook dedi: Bilgisayarım biraz eski de hocam 8.1 önerdiler. Windows 7 desteği kalktığı için kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer Microsoft'un sitesinden indirmediysen olmaz.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Mayıs 2022 #9 Windowsu kurduğunuz disk hasar görmüş ya da sistem dosyaları silinmiş olabilir. Yüklü bir Windows bulunmuyor çünkü.
Windowsu kurduğunuz disk hasar görmüş ya da sistem dosyaları silinmiş olabilir. Yüklü bir Windows bulunmuyor çünkü.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 579 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #10 Silinen üye dedi: İşlemciniz nedir? Eğer Windows 8.1 desteklemeyen bir işlemciyse bu sebepten dolayı sorun çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... E6600 hocam. Prime777 dedi: Dual boot falan değil, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok değil tek diske kurdum zaten. Eski Windows 7 sürümü silindi zaten. Görkem3 dedi: Eğer Microsoft'un sitesinden indirmediysen olmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan indirdim hocam. El Quvava dedi: Windows'u kurduğunuz disk hasar görmüş ya da sistem dosyaları silinmiş olabilir. Yüklü bir Windows bulunmuyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hard disk ile denesem sonuç verir mi?
Silinen üye dedi: İşlemciniz nedir? Eğer Windows 8.1 desteklemeyen bir işlemciyse bu sebepten dolayı sorun çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... E6600 hocam. Prime777 dedi: Dual boot falan değil, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok değil tek diske kurdum zaten. Eski Windows 7 sürümü silindi zaten. Görkem3 dedi: Eğer Microsoft'un sitesinden indirmediysen olmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan indirdim hocam. El Quvava dedi: Windows'u kurduğunuz disk hasar görmüş ya da sistem dosyaları silinmiş olabilir. Yüklü bir Windows bulunmuyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hard disk ile denesem sonuç verir mi?