Windows 8.1 ISO dosyası çok yavaş iniyor

Blackboewl

Hectopat
Eski bilgisayarıma Windows 8.1 Home Single Language kurmak için Windows 8.1 ISO dosyasını indiriyorum. 20-90 KB/sn ile indiriyor ve görünüşe göre bu 1 günümü alacak böyle giderse. İndirme işlemini Microsoft'un kendi sitesinden yaptım ve Google Chrome tarayıcısı üzerinden yapıyorum. Bunun bir çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz daha hızlı nasıl indirebilirim? Microsoft Edge üzerinden denedim orada da indirme hızım aynı.

Sorunun Microsoft'un sunucularından kaynaklı olduğunu düşündüm. Recep Baltaş'ın yazmış olduğu bu bağlantıdan indirecektim ama indirme linkleri bozulmuş. OneDrive indirme bağlantısını da göremedim. Başka hangi kaynağa güvenebilirim bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam indirme hızına limit koyulmuş olabilir. Eğer öyle ise limiti kaldırma gibi bir şansınız yok diye biliyorum. Microsoft'un dışındaki siteleri önermiyorum. Ama başka sitelerden indirmek isterseniz konu açabilirsiniz, "X site güvenlimidir?" şeklinde. Yardımcı olmaya çalışırız.

Hocam indirme hızına limit koyulmuş olabilir. Eğer öyle ise limiti kaldırma gibi bir şansınız yok diye biliyorum. Microsoft'un dışındaki siteleri önermiyorum. Ama başka sitelerden indirmek isterseniz konu açabilirsiniz, "X site güvenlimidir?" şeklinde. Yardımcı olmaya çalışırız.
İndirme hızıma koyulan limiti internet sağlayıcım mı koyuyor yoksa Microsoft'un sunucularıyla mı ilgili? Hocam ben de güvenemiyorum ve pekte bir bilgim yok. Sizin önerebileceğiniz bir site var mıydı?
İndirirken "Başarısız - ağ hatası" diye bir hata almışım farketmedim. Sonra indirmeye kaldığım yerden devam etmek için yeniden sürdürdüm. İndirme hızım normale dönmüştü. Sorun kendiliğinden çözüldü.

Son düzenleme:
İnternet download Manager ya da eagleget ile dener misiniz indirme işlemini. Dediğiniz ISO'yu bende indirdim 2 gün önce çok rahat indirdi bende. Bu arada Home Single Language yok Single Language var sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı