Enes_kaya37 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #31 LuffyBey dedi: Hocam setup falan seçmeyeceksiniz, normal Rufus'la ISO dosyasını USB yazdırıp kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam da Rufus bana bir dosya seçtirmiyor mu disk ya da ISO tanısını seçin diye işte orada neyi seçmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2022
LuffyBey dedi: Hocam setup falan seçmeyeceksiniz, normal Rufus'la ISO dosyasını USB yazdırıp kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam da Rufus bana bir dosya seçtirmiyor mu disk ya da ISO tanısını seçin diye işte orada neyi seçmem gerekiyor?
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #32 Enes_kaya37 dedi: Tamamda Rufus bana bir dosya seçtirmiyor mu disk ya da ISO tanısını seçin diye işte orada neyi seçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu indirdiğiniz şey zaten ISO dosyası hocam bunu seçeceksiniz işte.
Enes_kaya37 dedi: Tamamda Rufus bana bir dosya seçtirmiyor mu disk ya da ISO tanısını seçin diye işte orada neyi seçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu indirdiğiniz şey zaten ISO dosyası hocam bunu seçeceksiniz işte.
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2022 #33 LuffyBey dedi: Bu indirdiğiniz şey zaten ISO dosyası hocam bunu seçeceksiniz işte. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor.
LuffyBey dedi: Bu indirdiğiniz şey zaten ISO dosyası hocam bunu seçeceksiniz işte. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #34 R6n dedi: Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım öğretmenlik hayalim bu konudan sonra bitti
R6n dedi: Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım öğretmenlik hayalim bu konudan sonra bitti
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #35 LuffyBey dedi: Sanırım öğretmenlik hayalim bu konudan sonra bitti Genişletmek için tıkla... olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.
LuffyBey dedi: Sanırım öğretmenlik hayalim bu konudan sonra bitti Genişletmek için tıkla... olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.
Enes_kaya37 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #36 ahmet_kıran dedi: olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam biraz anlama kıtı olabilirim ama cidden anlamadım şimdi burada dosyayı seç derken ön yüklenebilir değil ve FreeDOS var bunlardan birini seçip direkt görseldeki dosyayı mı seçeyim? R6n dedi: Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Ya ne yapmamız gerekiyor? Rufus bana dosya seç diyor ama ne seçeceğimi bilmiyorum bu ISO dosaysında. ahmet_kıran dedi: olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse Windows 10 setupu sorun çıkarmadı onu kurdum fazla yardımlarınızdan pardon yazdıklarınızdan dolayı teşekkürler. Dosya Ekleri resim_2022-05-15_205431951.png 30,2 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2022
ahmet_kıran dedi: olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam biraz anlama kıtı olabilirim ama cidden anlamadım şimdi burada dosyayı seç derken ön yüklenebilir değil ve FreeDOS var bunlardan birini seçip direkt görseldeki dosyayı mı seçeyim? R6n dedi: Arkadaş dosyayı açıp içinden bir şey seçmek gerektiğini düşünüyor. Genişletmek için tıkla... Ya ne yapmamız gerekiyor? Rufus bana dosya seç diyor ama ne seçeceğimi bilmiyorum bu ISO dosaysında. ahmet_kıran dedi: olabilir arkadaş bilmiyor olabilir ama anlama sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neyse Windows 10 setupu sorun çıkarmadı onu kurdum fazla yardımlarınızdan pardon yazdıklarınızdan dolayı teşekkürler.