Ne yazık ki yok.Reddit'te 8.1 ISO vardır.
Massgrave'de var 7 de dahil. Bu arada 10 LTSC 2021 öneririm. Daha aşağısı uyumluluk konusunda sıkıntılar yaşatabiliyor.
Sorun olmaz ama Technopat Sosyal mağazasında Windows 8.1 var zaten.Bende mevcut. MediaFire linkini başka bir konu açarak paylaşıma açmam bir sorun olur mu? Ya da torrent oluşturup paylaşmak sorun olur mu?
@Bayram Tempest
Bendeki tüm sürüm güncellemeleri yapılmış Windows 8.1'in nihai hali hocam. Ayrıca Türkçe. Forumda baktım ama tüm güncellemeleri yapılmış ISO dosyası sadece İngilizce olarak mevcut.Sorun olmaz ama Technopat Sosyal mağazasında Windows 8.1 var zaten.
Windows 8.1 ISO
Sistemi Windows 10 kaldırmayan kullanıcılar için en ideal işletim sistemlerinden birisi: Windows 8.1. Türkçe sürüm, doğrudan Microsoft tarafından sağlanmaktaıdr.www.technopat.net
Reklamlı link olmadıkça paylaşmanızda sorun yok hocam. Verdiğim linkten, Technopat Sosyal mağazası üzerinden indirildiğinde ISO dosyası Archive.org üzerinden çekiliyor, Türkçe şekilde ve yayınlanan en güncel ISO olması lazım.Bendeki tüm sürüm güncellemeleri yapılmış Windows 8.1'in nihai hali hocam. Ayrıca Türkçe. Forumda baktım ama tüm güncellemeleri yapılmış ISO dosyası sadece İngilizce olarak mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.