Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 2 Eylül 2020 #1 Merhabalar iTunes indirmek istemiştim fakat ne mağazadan iTunes diye arattığımda var, ne de Microsoft'un sitesinde indirme bağlantısına tıkladığımda beni oraya atıyor. Çözümü nedir?
Merhabalar iTunes indirmek istemiştim fakat ne mağazadan iTunes diye arattığımda var, ne de Microsoft'un sitesinde indirme bağlantısına tıkladığımda beni oraya atıyor. Çözümü nedir?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 2 Eylül 2020 #2 Apple'ın kendi sitesi üzerinden indirebilirsiniz. 32 bit için : iTunes 32-bit 64 bit için : iTunes 64-bit
Apple'ın kendi sitesi üzerinden indirebilirsiniz. 32 bit için : iTunes 32-bit 64 bit için : iTunes 64-bit
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Eylül 2020 #3 Windows 8.1'de Microsoft Store yok. Eski dandik mağaza var. Ondan dolayı. www.apple.com/itunes/download linkinden indirebilirsin.
Windows 8.1'de Microsoft Store yok. Eski dandik mağaza var. Ondan dolayı. www.apple.com/itunes/download linkinden indirebilirsin.
Animator Gas Mask Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 532 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Moscow Metro Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Windows 8.1'de Microsoft Store yok. Eski dandik mağaza var. Ondan dolayı. www.apple.com/itunes/download linkinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmaması cidden sıkıntı oluyor. Spotify bile yok. Hala kullanılan ve destek verdiği ürünü unutmuş gibi davranıyor Microsoft.
Samotne Ciasteczka dedi: Windows 8.1'de Microsoft Store yok. Eski dandik mağaza var. Ondan dolayı. www.apple.com/itunes/download linkinden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olmaması cidden sıkıntı oluyor. Spotify bile yok. Hala kullanılan ve destek verdiği ürünü unutmuş gibi davranıyor Microsoft.
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 2 Eylül 2020 #5 ViooYa dedi: Apple'ın kendi sitesi üzerinden indirebilirsiniz. 32 bit için : iTunes 32-bit 64 bit için : iTunes 64-bit Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu, diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
ViooYa dedi: Apple'ın kendi sitesi üzerinden indirebilirsiniz. 32 bit için : iTunes 32-bit 64 bit için : iTunes 64-bit Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu, diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.