Windows 8.1 Kablolu Ağ Bağlantısı Sorunu

Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Memur
Arkadaşlar ben win 8.1 yükledim crackledim sistem güncellemelrini alıyorum.Ama son bir kaç gündür şöyle bir sorun ile karşılaşıyorum. PC açıldıktan sonra bazen 3-4 dk. bazen 10-15 dk, bazense 1 saat sonrası kendi kendine kablolu ağım kesilitor. Yeniden başlattığım zaman sıkıntı düzülüyor ilk başta ama kısa bir süre sonra aynı sorun devam ediyor. Acaba bunun çözümü nedir. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Hocam galiba forumda korsana destek yasaktı.

Kusura bakmayın yeni katıldım aranıza özür Valla cahilliğime verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan konusunda site kuralları ile alakalı olarak bir bilgim yok. Tek bildiğim bu lanet sorundan bir an önce kurtulmak istediğim...

Açıkçası korsana destek yasak deseydin de emin ol birşey diyemezdim. Biz türkler site kuralları diye önümüze çıkan kutucuğa bir tik koyup tamamını okuduk sanıyoruz. Yinede bedeni cesaretin için tebrik ederim...

Tamam yinede çok sağ ol teşekkürler...

Hocam sorun ne yaptıktan sonra başladı sorunu tespit etmek amacıyla. Belki yardımcı olabilirim.

Dediğim gibi son bir kaç gündür ne olduğunu anlamadım. Net kendi kendine gidip geliyor. Sağ alt taraftaki bağlantı kısmına sarı renkli bir uyarı işareti geliyor. Sorun gider dedim olmadı. Driver güncelmi diye baktım driverde güncel. Son 1 haftadan bu yana da bir şey yüklemedim.

Yani hocam ne yaptığınızdan beri bu sorun başladı?

Sorunun ortaya çıkması için birşey yapmadım. Zaten son 1 haftadan bu yana pc ye birşey de yüklemedim. Güncelleme geçmişine baktığımda son güncelleme yapılalı 6 gün olmuş. Dolayısıyla geçen bu süre zarfında programsal bir etkim olmadı.

Kardeşim muhtemelen yüklediğin windows' da bir sorun vardır. Başka bir windows indirip tekrar formatı deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…