N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #1 Kamera bağlayın hatası alıyorum SFC /scannow komutu yazdım böyle yazı geldi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Kamera bağlayın hatası alıyorum SFC /scannow komutu yazdım böyle yazı geldi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ekim 2021 #2 Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir. Artı 0 Eksi
Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 15 Ekim 2021 #3 Noodleyiyenkel dedi: Kamera bağlayın hatası alıyorum SFC /scannow komutu yazdım böyle yazı geldi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1189621 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açıp SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Kamera bağlayın hatası alıyorum SFC /scannow komutu yazdım böyle yazı geldi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1189621 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açıp SS atar mısınız?
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #4 Recep Baltaş dedi: Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet dizüstü ama aygıt yöneticisinde yok. FN Tuşu işe yaramıyor sesi kısıyor. pckulanananpelikan dedi: Aygıt yöneticisini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Recep baltaş abi bakar mısın? Cevap vermedin. Son düzenleme: 16 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet dizüstü ama aygıt yöneticisinde yok. FN Tuşu işe yaramıyor sesi kısıyor. pckulanananpelikan dedi: Aygıt yöneticisini açıp SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Cihaz dizüstü mü? Kamera Aygıt Yöneticisi altında mevcut mu? Değilse özel Fn tuşu ile devreye giriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Recep baltaş abi bakar mısın? Cevap vermedin.