TSwoxy Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #11 TheHub dedi: SSD alsanız Windows 11 bile kullanırsınız (zor da olsa ). Genişletmek için tıkla... Anakartımın desteklediği max miktar 4gb ram daha sonra sıkıntı olmaz demi? Veya. Ucuz tabanlı bir sistem toplamak daha mı mantıklı?
TheHub dedi: SSD alsanız Windows 11 bile kullanırsınız (zor da olsa ). Genişletmek için tıkla... Anakartımın desteklediği max miktar 4gb ram daha sonra sıkıntı olmaz demi? Veya. Ucuz tabanlı bir sistem toplamak daha mı mantıklı?
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.301 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #12 TSwoxy dedi: Anakartımın desteklediği Max miktar 4 GB RAM daha sonra sıkıntı olmaz değil mi? Veya. Ucuz tabanlı bir sistem toplamak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl bir anakart Max 4 GB RAM olamaz iyi bakın benim bile 12 çok çok kötü yani.
TSwoxy dedi: Anakartımın desteklediği Max miktar 4 GB RAM daha sonra sıkıntı olmaz değil mi? Veya. Ucuz tabanlı bir sistem toplamak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl bir anakart Max 4 GB RAM olamaz iyi bakın benim bile 12 çok çok kötü yani.
TSwoxy Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #13 TheHub dedi: Hocam o nasıl bir anakart Max 4 GB RAM olamaz iyi bakın benim bile 12 çok çok kötü yani. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim ram desteğine? p5kpl-am yazınca 2 3 tane anakart çıkıyor ve hepsi 4gb ram destekliyor hepside aynı tür anakart
TheHub dedi: Hocam o nasıl bir anakart Max 4 GB RAM olamaz iyi bakın benim bile 12 çok çok kötü yani. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim ram desteğine? p5kpl-am yazınca 2 3 tane anakart çıkıyor ve hepsi 4gb ram destekliyor hepside aynı tür anakart
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #14 TSwoxy dedi: Nereden bakabilirim RAM desteğine? P5KPL-AM yazınca 2-3 tane anakart çıkıyor ve hepsi 4 GB RAM destekliyor hepside aynı tür anakart. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görür RAM desteğini öğrenmede.
TSwoxy dedi: Nereden bakabilirim RAM desteğine? P5KPL-AM yazınca 2-3 tane anakart çıkıyor ve hepsi 4 GB RAM destekliyor hepside aynı tür anakart. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görür RAM desteğini öğrenmede.
TSwoxy Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #15 Synth36 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görür RAM desteğini öğrenmede. Genişletmek için tıkla... Reis maalesef 4gb gösteriyor.Önerebileceğiniz ucuz yollu yüksek ram destekleyen anakart varmı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 59 KB · Görüntüleme: 35
Synth36 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görür RAM desteğini öğrenmede. Genişletmek için tıkla... Reis maalesef 4gb gösteriyor.Önerebileceğiniz ucuz yollu yüksek ram destekleyen anakart varmı?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.007 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #16 6600 ile nasıl akıcı oyun oynuyorsun bana garip geldi.
TSwoxy Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #17 liveforspeed dedi: 6600 ile nasıl akıcı oyun oynuyorsun bana Genişletmek için tıkla... liveforspeed dedi: 6600 ile nasıl akıcı oyun o Genişletmek için tıkla... kasmadan rahat bi şekilde oynayabiliyordum.
liveforspeed dedi: 6600 ile nasıl akıcı oyun oynuyorsun bana Genişletmek için tıkla... liveforspeed dedi: 6600 ile nasıl akıcı oyun o Genişletmek için tıkla... kasmadan rahat bi şekilde oynayabiliyordum.