Windows 8.1 kernel security check failure hatası

CommanderBarış

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben uzun bir süredir Windows 8.1 Pro kullanıyordum. Bugün ekran kartının güncellemelerine baktım ve en son güncellemeyi indirdim. Sonra PC'yi kapatıp açtı. Normal 8.1 geliyor ekranı ancak şifremi girip giriş yaptığımda başlıkta da belirttiğim gibi kernel security check failure hatası alıyorum. Yani Windows'a erişimim yok, güvenli modda açmayı denedim yükleme ayarları menüsünde sürekli klavye ve fare kilitleniyor, USB'den elektrik gelmiyor. PC'de bir de Kali Linux yüklü (iyi ki :D) oradan minidump dosyalarını upload etmeye çalışacağım. Dediğim gibi uzun bir süredir hata almıyordum ekran kartını güncelleyince oldu. Ve ayrıca sistem geri yükleme kaydı da almamış yani biraz geriye dönemiyorum. En son 20 gün önce falan. Format atma olasılığım yok. Mümkünse bir çözüm üretebilirseniz sevinirim. Eğer çözümü yoksa mecbur sistemi yenile (dosyaları koru) yapacağım.

Sistem:
  • i5 6500
  • MSI H170 Gaming M3
  • Sapphire R9 380
  • HyperX Fury 2x8 GB
  • 240 GB Sandisk SSD Plus SSD (Windows ve driverler burada)
  • 1 TB WD harddisk

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı