Windows 8.1 "Kernel security check failure" hatası

Saemt

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 yeni format attım. M5A78LM_LX3 anakartım UEFI desteklemediği için normal şekilde Windows 8.1 Embeded attım ama ne kadar denediysem de "kernel security check failure" alıyorum. En son seferi anlatacağım Radeon R7 370 2G'yi yükledim. Ekran kartım doğru buna eminim, BIOS'sum son sürüm, Steam ve Google yüklü sadece. Kapatıp açarken hatayı Windows'a gönder diyorum o kadar.
Sonra Windows update yapıyorum ve başlıktaki hatayı alıyorum bilgisayarım hiç açılmıyor her seferinde aynı hata bi' yardımcı olur musunuz? BIOS'u biraz kurcaladım bir alakası var mıdır ?

Ben hatayı buldum herhalde çözümü lazım. Format attıktan sonra windows update yi oto güncelleme yaptım. Güncellemeleri yükledi kur kısmını kapattım çünkü kurunca hata veriyor. Bu update ekran kartı driverini yüklemeden önce oldu ve updateyi kurunca ekran kartı driveri yanlış bi driver oluyor yani bu windows updatenin yüklediklerini silip tekrar düzgünce denetleme yapmasının bi yolu var mı. ekran kartı driverini yükledim diğer aygıtların driverlerinden emin değilim. Windows update de kurulmayı bekleyen 1gb dosya var şimdiden teşekkürler

hiç mi yardım edecek yok ya 10 gün oldu sorunun kaynağını bulalı sadece basit bir çözüm lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…