deszzzu
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum. Kurulum esnasında bana Key sordu, kurduğum sürüm Single Language, Windows 8.1 için Client Key kısmında bu sürüm için Key bulamadım Microsoft'un sitesinde, sonra birisi bana kod gönderdi (@Vâreste Feylesof) ve interneti kapatıp denememi söyledi orijinal olduğunu anlamam için, yanlış hatırlıyor olabilirim. Ben de Ubuntu'ya girip internetle bağlantıyı kestim, ama modemi kapatamazdım. @Vâreste Feylesof'in verdiği kod buydu: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC internete girip arattığımda internette bu kod paylaşılmış, ve Technopat üyelerinden de kullanan var.
Merak ettiğim şey şu, bu kod Microsoft'un sitesinde var mı? Varsa bağlantı gönderir misiniz, ve bu kod güvenli midir? Yani yasaldır değil mi? Emin olmak için soruyorum.
Korsan olmadığını biliyorum, yani biliyorum derken, şu an deneme sürümünde (sağ altta Windows 8.1 Single Language Build 9600 yazıyor) Windows 8.1 ama bu kod nereden geldi? Bilen var mı?
Merak ettiğim şey şu, bu kod Microsoft'un sitesinde var mı? Varsa bağlantı gönderir misiniz, ve bu kod güvenli midir? Yani yasaldır değil mi? Emin olmak için soruyorum.
Korsan olmadığını biliyorum, yani biliyorum derken, şu an deneme sürümünde (sağ altta Windows 8.1 Single Language Build 9600 yazıyor) Windows 8.1 ama bu kod nereden geldi? Bilen var mı?
Son düzenleme: