Abdurrahman Ebrar Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, bende Windows 8.1 Single Language kurulu. Ben bu bilgisayarı açtığımda mouse gözüküyor fakat ekran gelmiyor ama ben bilgisayarın güç tuşuna basıp uyku moduna aldığımda ve tekrar uyandırdığımda ekran geliyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Merhaba arkadaşlar, bende Windows 8.1 Single Language kurulu. Ben bu bilgisayarı açtığımda mouse gözüküyor fakat ekran gelmiyor ama ben bilgisayarın güç tuşuna basıp uyku moduna aldığımda ve tekrar uyandırdığımda ekran geliyor. Ne yapmam lazım?
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 3 Ağustos 2022 #2 explorer.exe çalışmıyor galiba bilgisayar açılınca.
Abdurrahman Ebrar Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Yok açılıyor hatta imleç şifre giriş yerine gelince değişiyor ama görüntü yok driverı sıfırladım ama işe yaramadı. Tamamdır arkadaşlar güç ayarlarından hızlı başlatmayı kapatınca düzeldi. Son düzenleme: 3 Ağustos 2022
Yok açılıyor hatta imleç şifre giriş yerine gelince değişiyor ama görüntü yok driverı sıfırladım ama işe yaramadı. Tamamdır arkadaşlar güç ayarlarından hızlı başlatmayı kapatınca düzeldi.