ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 30 Ağustos 2014 #11 Recep Baltaş dedi: Verilerinizi yedekleyin, kullanıcı hesabınızı silip yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra oluşturuyorum değil mi ? Hemen yapıyorum. @Recep Baltaş Maalesef işe yaramadı. :'(
Recep Baltaş dedi: Verilerinizi yedekleyin, kullanıcı hesabınızı silip yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra oluşturuyorum değil mi ? Hemen yapıyorum. @Recep Baltaş Maalesef işe yaramadı. :'(
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Ağustos 2014 #12 Sistem dosyalarınız bozulmuş, bu şekilde onarmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2014
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 1 Eylül 2014 #13 Arkadaşlar sorun çözüldü. Windows'a format atınca düzeldi. Teşekkürler @Recep Baltaş @THE_MILLER @Windows™
Arkadaşlar sorun çözüldü. Windows'a format atınca düzeldi. Teşekkürler @Recep Baltaş @THE_MILLER @Windows™
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Eylül 2014 #14 Formata gerek yoktu, bu şekilde onarsaydınız düzelirdi ama daha iyi olmuş. Sık sık değiştirmeyeceğiniz bir güvenlik yazılımı kurup tüm Windows güncelleştirmelerini yükleyiniz. İyi Sosyaller!
Formata gerek yoktu, bu şekilde onarsaydınız düzelirdi ama daha iyi olmuş. Sık sık değiştirmeyeceğiniz bir güvenlik yazılımı kurup tüm Windows güncelleştirmelerini yükleyiniz. İyi Sosyaller!