susuu Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Haziran 2021 #11 PhoenixTech dedi: Kusura bakmayın tamamen aklımdan çıkmış laptop olduğu. Biosta klavye çalışıyor mu? Eğer biosta da çalışmaz ise sorun klavyededir. Ama biosta çalışıyor ise temiz kurulum gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, Windows 8.1 olduğu için çok sorun çıkıyordu. Bende şuan Windows 10 kuruyorum. Driver sorunu vs yaşamam inşallah.
PhoenixTech dedi: Kusura bakmayın tamamen aklımdan çıkmış laptop olduğu. Biosta klavye çalışıyor mu? Eğer biosta da çalışmaz ise sorun klavyededir. Ama biosta çalışıyor ise temiz kurulum gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, Windows 8.1 olduğu için çok sorun çıkıyordu. Bende şuan Windows 10 kuruyorum. Driver sorunu vs yaşamam inşallah.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 12 Haziran 2021 #12 susuu dedi: Sorun değil, Windows 8.1 olduğu için çok sorun çıkıyordu. Bende şuan Windows 10 kuruyorum. Driver sorunu vs yaşamam inşallah. Genişletmek için tıkla... Kolay kolay yaşamazsınız hocam. Eğer yaşar iseniz etiketleyin yardımcı olurum. Sistem özellikleriniz nedir?
susuu dedi: Sorun değil, Windows 8.1 olduğu için çok sorun çıkıyordu. Bende şuan Windows 10 kuruyorum. Driver sorunu vs yaşamam inşallah. Genişletmek için tıkla... Kolay kolay yaşamazsınız hocam. Eğer yaşar iseniz etiketleyin yardımcı olurum. Sistem özellikleriniz nedir?