Windows 8.1 knight online kasma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Knight online % 50 işlemci kullanması gerekirken % 80 işlemci kullanmaya başladı. Dört tane farklı client denedim hepsi aynı. Henüz yeni format attım. Windows 8 de % 45-50 kullanıyordu. Uyumluluk ayarlarını denedim. İso orjinal. Arka planda çalışan sadece nvidia driveri var. Sorun nerde ?

Oyundaki yoğunluktan dolayı işlemci kullanımı değişebilir.
Bu arada, ömrümün belli bir kısmını bu oyunda çürümüştüm. Bırakın kurtulun derim ben, oyuna binlerce lira yatırmayı düşünmüyorsan en mantıklısı bu.

Pvp serverlar her zaman sıkıntılıdır. Sorun senden kaynaklanmıyor veya Launcher'e virüs koymuş olma ihtimalleri yüksek.

Heralde siz anlamadınız. Windows 8 de aynı clientleri kullandım. % 45-50 işlemci kullanımı vardı, ve oyun kasmıyordu. Şu masaüstü pencere yöneticisi ile sistem kesintileri hiç durmuyor devamlı cpu sömürüyor çıldırttı beni.

Şu an hâlâ Win8 kullanmıyor musunuz? Benim anlatmaya çalıştığım Pvp serverların performansının değişebileceğidir. Sizden kaynaklanmıyor olabilir.

Evet 32 bit. Biostar P4M900-M7-FE anakart, kingston 3 GB DDR2 667 MHz CL5 RAM, intel dual-core E5200 işlemci, 1 TB 7200 RPM 64MB cache bellek HDD, nvidia 9500 GT 128 Bit DDR2 1GB ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı