bar1sylmz Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 50 3 Temmuz 2015 #1 Kolay aktarımdan bir dosya atmak istedim. Kolay aktarımı açtıktan sonra hayır dediğim zaman herhangibir işlem yapmadan direk kapanıyor. Aktarım yapamıyorum. Sorun ne olabilir. Çözüm önerisi yok mu ?
Kolay aktarımdan bir dosya atmak istedim. Kolay aktarımı açtıktan sonra hayır dediğim zaman herhangibir işlem yapmadan direk kapanıyor. Aktarım yapamıyorum. Sorun ne olabilir. Çözüm önerisi yok mu ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Temmuz 2015 #2 Hayır dersen zaten kapanır. Evet'i seçerek ilerleyin.
bar1sylmz Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 50 3 Temmuz 2015 #3 Evet seçeneğini seçince önceki kolay aktarım dosyasını istiyor. Herhangibir klasör veya uygulama seçemiyorum öyle. Tüm klasörlerin içini boş gösteriyor yani kısacası.
Evet seçeneğini seçince önceki kolay aktarım dosyasını istiyor. Herhangibir klasör veya uygulama seçemiyorum öyle. Tüm klasörlerin içini boş gösteriyor yani kısacası.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Temmuz 2015 #4 Windows 7 veya Windows 8 işletim sisteminden 8.1'e aktarabilirsin. Öncelikle aktarmak istediğin bilgisayardan oluşturman lazım. HP Bilgisayarlar - Windows Kolay Aktarım Özelliğini Kullanma (Windows 8) | HP® Destek Burada ayrıntılı açıklama var.
Windows 7 veya Windows 8 işletim sisteminden 8.1'e aktarabilirsin. Öncelikle aktarmak istediğin bilgisayardan oluşturman lazım. HP Bilgisayarlar - Windows Kolay Aktarım Özelliğini Kullanma (Windows 8) | HP® Destek Burada ayrıntılı açıklama var.