6 600583 Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 504 Çözümler 5 29 Kasım 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki linkten temayı yapsam ne faydası olabilir? Sistem çöker mi yoksa bozulur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki linkten temayı yapsam ne faydası olabilir? Sistem çöker mi yoksa bozulur mu?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 29 Kasım 2022 #2 çökmez diye düşünüyorum
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Kasım 2022 #3 600583 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki linkten temayı yapsam ne faydası olabilir? Sistem çöker mi yoksa bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra deneyebilirsiniz. Herhangi bir çökme vs. olmaz diye düşünüyorum zamanında bende yapmıştım ama böyle yapmamıştım.
600583 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki linkten temayı yapsam ne faydası olabilir? Sistem çöker mi yoksa bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra deneyebilirsiniz. Herhangi bir çökme vs. olmaz diye düşünüyorum zamanında bende yapmıştım ama böyle yapmamıştım.