Windows 8.1 kullanım zorluğu

SayDeath

Kilopat
Merhabalar Technopat ailesi! Başlıktan görmüş olduğunuz gibi Windows 8.1'i kullanmakta zorluk çekiyorum. Bundan önce Windows 7 kullanıyordum. Açıkçası hala alışamadım şu lanet olası versiyona. Lütfen bana biraz tavsiye verin. Örnek verecek olursam bir uygulamayı arıyorum 2 saat başlat'ta arama yapmasını beklemek beni yoruyor oyun oynarken Windows 7'deki gibi her şeye anında erişemiyorum. Lütfen bana biraz tavsiyelerde bulunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Technopat ailesi! Başlıktan görmüş olduğunuz gibi Windows 8.1'i kullanmakta zorluk çekiyorum. Bundan önce Windows 7 kullanıyordum. Açıkçası hala alışamadım şu lanet olası versiyona. Lütfen bana biraz tavsiye verin. Örnek verecek olursam bir uygulamayı arıyorum 2 saat başlat'ta arama yapmasını beklemek beni yoruyor oyun oynarken Windows 7'deki gibi her şeye anında erişemiyorum. Lütfen bana biraz tavsiyelerde bulunun.
Classic Shell yükleyebilirsiniz. Windows 8.1 başlangıcı yerine eski Başlat menüsünü geri getiren bir program. Eğer başlat menüsü dışında sıkıntılarınız varsa Windows 7'ye geri dönebilir ya da Windows 10 yüklebilirsiniz.

Classic Shell yükleyin (eğer başlat menüsünü beğenmiyorsanız) veya başka işletim sistemlerine de geçebilirsiniz fakat Windows 8.1'i kullanması son derece basit.

Windows 8 ilk çıktığında tasarımı mobil ve tablet PC´ler için yapıldığı izlenimini veriyordu. Desktop ve laptop PC kullanımına uygun değildi. Özellikle bütün ekranı kaplayan start page özelliği insanları memnun etmemişti. 8.1 ile biraz toparlamaya çalıştılar ancak pek olmadı. Microsoft, Windows 10´da aynı hatayı yapmadı. Bence Windows 10, PC kullanımı için 8.1´e göre daha iyi bir sistem. İsterseniz geçebilirsiniz. Eğer Windows 10´a geçme imkanınız yoksa GNU/Linux dağıtımlarından birisine geçebilirsiniz.

StartIsBack gibi uygulamalarla tıpkı Windows 7'deki gibi bir başlat menüsü ekleyebilirsiniz Windows 8.1'inize, emin olun Windows 7'den hiçbir farkı kalmıyor. StartIsBack arama işlemini Windows 7'den bile daha hızlı gerçekleştiriyor diyebilirim.

@Fatalis startısback Full yapmayı biliyor musun peki
Screenshot_3.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı