C cptparadox Hectopat Katılım 18 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2014 #1 Birazdan 8.1 'e geçeceğim fakat disk belirleme / bölme kısmında hata yaparsam diye endişe ediyorum. Benim 150 gb HDD ve 60 gb SSD'im var. Ve sistemi Hdd'ye kurmak istiyorum cünkü SSD'ye oyunları kuracağım sadece. Nasıl ayarlamam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2014
Birazdan 8.1 'e geçeceğim fakat disk belirleme / bölme kısmında hata yaparsam diye endişe ediyorum. Benim 150 gb HDD ve 60 gb SSD'im var. Ve sistemi Hdd'ye kurmak istiyorum cünkü SSD'ye oyunları kuracağım sadece. Nasıl ayarlamam lazım?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 21 Ekim 2014 #2 Bu rehberi izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberi izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et