Windows 8.1 kurarken hiç bir sürücü bulunamadı uyarısı

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar bir arkadaş Laptop almış, Windows kurmak için bana getirdi, şimdi ilk kurulumda Windows 8.1 atacağım. Disk bölümlendirme kısmında "Hiçbir sürücü bulunamadı. Depolama sürücüsü edinmek için Sürücüyü yükle'ye tıklayın" şöyle bir uyarı aldım, hiç bir bölüm de gözükmüyor seçip yüklemek için, bölüm oluşturamıyorum ne yapmam lazım?

BIOS ayarı zaten AHCI olarak ayarlanmıştı ve ben de Windows 8.1'i USB'den sildim, Windows 8 yükledim. Onla denedim sorun çözüldü, Windows ile kaynaklı bir sorunmuş sanırım.

Arkadaşlar bu sorunun aynısı bende de var. Driver var onunla yükleme yapsam sorun düzelir mi?
Bu arada bios nasıl güncellenir?

Sayın kasayı söküp size dönerim.
Anladığım kadarıyla orjinal driver bu işi halledemiyor.

Sistem üreticisi: Gigabyte Technology Co, Ltd.
Sistem Modeli: 945GCM-S2L
BİOS: Award Modular BİOS V6.00P6

Allah razı olsun deneyeceğim. Biraz geç döndüm kusura bakmayın. Verdiğiniz dosyayı flash belleğe attıktan sonra işlemlere başlayacağım. Yalnız yapacağım PC'de internet bağlantısı yok sanırım bir sorun olmaz.

Arkadaşlar sorunum çözüldü. Orjinal driver CD ile PC'ye sürücüleri yükledim. Başka bir siteden 8.1 32 bit indirdim. Kurulum yaptım oldu. Şu an da windows 8.1 kullanıyorum. Eğer olmasaydı BİOSU güncelleyecektim ama gerek kalmadı. XP'den windows 8.1 geçtim.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…