Windows 8.1 kurarken Windows System32 boot Winload exe hatası

devildrummer

Kilopat
Katılım
21 Mayıs 2013
Mesajlar
412
Yer
Marmaris
USB'ye Rufus ile UEFI desteği olmayan bir anakarttan HDD'ye Windows 8.1 kurmak istiyorum. Fakat her deneyişimdi, ne kadar farklı imajlar kullansam da kullanayım windows system32 boot winload exe error code 0x0000001 hatası alıyorum. USB'im Sandisk 16GB 3.0. Daha önce aynı USB ile XP formatı attım aynı bilgisayara hatta şuan o bilgisayardan yazıyorum. Ama 8.1'e gelince bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü ne olabilir?
 
Problemi şöyle çözdüm: Windows XP yüklü olan HDD'den Windows 8.1'ê geçerken bu hatayı aldım. Ama Windows 7 yüklü olan aynı HDD'den bu hatayı almadım. Yani çözüm, XP'den 8.1'e, ilk olarak 7'ye geçerek kurulum yaptım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı