stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 1 24 Mart 2021 #1 Selamlar, elimde Athlon işlemcili eski bir bilgisayar var ve Rufus üzerinden flash belleğime MBR olarak ISO dosyasını yazdırdım. Fakat görseldeki yerde kalıyor.
Selamlar, elimde Athlon işlemcili eski bir bilgisayar var ve Rufus üzerinden flash belleğime MBR olarak ISO dosyasını yazdırdım. Fakat görseldeki yerde kalıyor.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 875 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Ne kadar süredir bu şekilde duruyor?
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 24 Mart 2021 #3 Kurduğun bilgisayarın Anakart markası ne?
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 1 24 Mart 2021 #4 Lazerhawk dedi: Ne kadar süredir bu şekilde duruyor? Genişletmek için tıkla... 10-15 dakika duruyor sonra tekrar bios açılıyor ve bu ekrana dönüyor. gurkanzip dedi: Kurduğun bilgisayarın Anakart markası ne? Genişletmek için tıkla... ERX bir anakart olması lazım tam bilmiyorum.
Lazerhawk dedi: Ne kadar süredir bu şekilde duruyor? Genişletmek için tıkla... 10-15 dakika duruyor sonra tekrar bios açılıyor ve bu ekrana dönüyor. gurkanzip dedi: Kurduğun bilgisayarın Anakart markası ne? Genişletmek için tıkla... ERX bir anakart olması lazım tam bilmiyorum.