A Ahmett Ziyaretçi 21 Ağustos 2014 #11 MF dedi: Windows 8.1 yapmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Sorusunda bahsetmediği için bilemedim. Pek de anlamam aslında ama Win. 8 olduğunu kestirdim. Yazayım dedim.
MF dedi: Windows 8.1 yapmaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla... Sorusunda bahsetmediği için bilemedim. Pek de anlamam aslında ama Win. 8 olduğunu kestirdim. Yazayım dedim.
1 1Thus Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #12 Dediniz gibi üste aldım fakat olmuyor usb yazıyor yanında hiçbir yazı yok. Sadece USB yanında hiçbir yazı yok tıklıyorum direk masaüstüne geçiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2014
Dediniz gibi üste aldım fakat olmuyor usb yazıyor yanında hiçbir yazı yok. Sadece USB yanında hiçbir yazı yok tıklıyorum direk masaüstüne geçiyor.
firat36 Megapat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #13 Flash belleğinizin markası yazıyor mu boot seçeneklerinde? Sadece usb yazması belleğinizi gördüğünü garantilemez.
Flash belleğinizin markası yazıyor mu boot seçeneklerinde? Sadece usb yazması belleğinizi gördüğünü garantilemez.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Ağustos 2014 #14 Fotoğraf atın. Ya da video çekin.
1 1Thus Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #15 firat36 dedi: Flash belleğinizin markası yazıyor mu boot seçeneklerinde? Sadece usb yazması belleğinizi gördüğünü garantilemez. Genişletmek için tıkla... Yok yazmıyor. Sadece usb- hdd rem setup var. Usb nin yanı boş yani flash içindekileri görmüyor yada flash görmüyor. MF dedi: Fotoğraf atın. Ya da video çekin. Genişletmek için tıkla... Video çekin diyosunuz ama nasıl çekcem pc kapalı oluyor oo sıra ss almaya çalıstım. Almıyor
firat36 dedi: Flash belleğinizin markası yazıyor mu boot seçeneklerinde? Sadece usb yazması belleğinizi gördüğünü garantilemez. Genişletmek için tıkla... Yok yazmıyor. Sadece usb- hdd rem setup var. Usb nin yanı boş yani flash içindekileri görmüyor yada flash görmüyor. MF dedi: Fotoğraf atın. Ya da video çekin. Genişletmek için tıkla... Video çekin diyosunuz ama nasıl çekcem pc kapalı oluyor oo sıra ss almaya çalıstım. Almıyor
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Ağustos 2014 #16 Cep telefonunuz yok mu?
Kios Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2014 #17 Bakın Google'den aynı şeyi buldum. Bende de aynısı oluyor ve ODD yanında Rem falan yazıyordu. Sanırsam Lan'da da bir şeyler yazıyordu. USB bundaki gibi boş:
Bakın Google'den aynı şeyi buldum. Bende de aynısı oluyor ve ODD yanında Rem falan yazıyordu. Sanırsam Lan'da da bir şeyler yazıyordu. USB bundaki gibi boş: