Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Normal yoldan format atamadım. Bende bu yolu deneyim dedim. Setup.exe uygulamasına tıkladığımda bu hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardım edin.
Merhaba arkadaşlar. Normal yoldan format atamadım. Bende bu yolu deneyim dedim. Setup.exe uygulamasına tıkladığımda bu hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardım edin.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2014 #2 Bu format atmak değil windows üzerine windows kurmak olur. Bu video izleyerek usb'ye kurulum dosyalarını atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumu bu rehberi izleyerek yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu format atmak değil windows üzerine windows kurmak olur. Bu video izleyerek usb'ye kurulum dosyalarını atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kurulumu bu rehberi izleyerek yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et